Πρεμιέρα έχουν σήμερα το βράδυ, οι «Ιστορίες», η νέα ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ , στις 23.15 με τους Αλέξη Παπαχελά, Παύλο Τσίμα και Σία Κοσιώνη

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης  και το πολιτικό φαινόμενο Βασίλης Λεβέντης αποτελούν τις πρώτες «Ιστορίες».

Επειδή υπάρχουν πάντα ιστορίες που κανείς δεν έχει αφηγηθεί κι επειδή όλες τις ιστορίες μπορεί κανείς να τις δει και να τις πει αλλιώς... 

Ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει το πρώτο του πολιτικό στίγμα: Ο Παύλος Τσίμας ακολουθεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις τελευταίες προεκλογικές μέρες, μιλά μαζί του, καθώς επίσης και με ψηφοφόρους και ιστορικά στελέχη του κόμματος και καταγράφει την επόμενη μέρα στη ΝΔ μετά την εκλογή νέου αρχηγού.

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, μιλά για όλα στον Αλέξη Παπαχελά: Για το δραματικό εξάμηνο των διαπραγματεύσεων στην Ευρώπη, για τα capital controls, τις προοπτικές της οικονομίας και τη θέση της Ελλάδας στην ευρωζώνη σήμερα αλλά και για το πολιτικό σκηνικό.

Το πολιτικό φαινόμενο Βασίλης Λεβέντης αυτο-αποκαλύπτεται, σε μια διαφορετική συνάντηση με τη Σία Κοσιώνη. Μια τηλεοπτική ιστορία από τα «άδυτα» της Ένωσης Κεντρώων, που αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές και πρόσωπα του πιο αμφιλεγόμενου, ίσως., προσώπου της πολιτικής σκηνής.