Η ομάδα του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» βρίσκεται απέναντι στο «Σόι σου». Τα δύο επιτυχημένα σίριαλ του Alpha διασταυρώνουν το χιούμορ τους σε μία εκπομπή με ανατροπές, έξυπνες ατάκες και ξέφρενους πανηγυρισμούς. Όλα αυτά στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου την Παρασκευή στις 11.30μμ.

Από τη μία οι «γκρινιάρηδες» πρωταγωνιστές του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Αρχηγός τους είναι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και μαζί του οι Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δανάη Επιθυμιάδη και Αντώνης Αντωνίου. Από την άλλη, οι «εκρηκτικοί» Τριανταφυλλαίοι και Χαμπέοι από «Το σόι σου». Αρχηγός τους είναι η Βάσω Λασκαράκη και μαζί της οι Ρένια Λουιζίδου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Βίβιαν Κοντομάρη και Παύλος Ορκόπουλος.  

Στη μέση, ο Χρήστος Φερεντίνος δίνει το γνωστό σύνθημα-παρασύνθημα: «Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις…». Ποιοι θα καταφέρουν να τρυπώσουν στο μυαλό του κόσμου και να βρουν τις δημοφιλέστερες και άρα σωστές απαντήσεις και ποιοι δεν θα προβλέψουν τον σφυγμό της κοινής γνώμης; Ποια ομάδα θα σηκώσει την κούπα και θα κερδίσει το έπαθλο των €5.000 που θα διατεθεί για καλό σκοπό;

TAGS