current views are: 8

20 Ιανουαρίου 2016
Δημοσίευση21:51

Τίτλοι τέλους για τη χειρότερη εβδομάδα…

Χειρότερα νέα δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν για την…. χειρότερη εβδομάδα, το σήριαλ του MEGA, που σταμάτησε τα γυρίσματα για οικονομικούς λόγους.

Δημοσίευση 21:51’

Χειρότερα νέα δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν για την…. χειρότερη εβδομάδα, το σήριαλ του MEGA, που σταμάτησε τα γυρίσματα για οικονομικούς λόγους.

Χειρότερα νέα δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν για την… χειρότερη εβδομάδα, το σήριαλ του MEGA, που σταμάτησε τα γυρίσματα για οικονομικούς λόγους.

Οι κάμερες έχουν σταματήσει να δουλεύουν και οι συντελεστές περιμένουν ενημέρωση αν η σειρά θα συνεχιστεί… Το μόνο που γνωρίζουν είναι ότι προς το παρόν η σειρά «Η χειρότερη βδομάδα της ζωής μου» ρίχνει τίτλους τέλους την ερχόμενη Τρίτη που ολοκληρώνεται η προβολή του πρώτου κύκλου της.

Η συμφωνία της εταιρείας παραγωγής με το MEGA ήταν για την παραγωγή τριών κύκλων σαν την πρωτότυπη αγγλική σειρά. Λόγω των οικονομικών συνθηκών έχει σταματήσει η παραγωγή της, αφού κανείς δεν έχει πληρωθεί. Το αισιόδοξο σενάριο για το μέλλον της σειράς είναι να δοθούν χρήματα τον Φεβρουάριο να ξεκινήσουν  γυρίσματα ώστε ο δεύτερος κύκλος να προβληθεί τον Μάρτιο και ο τρίτος την ερχόμενη σεζόν.

Το απαισιόδοξο σενάριο όμως για το τι πρόκειται να γίνει με τη «Χειρότερη βδομάδα» είναι ότι οι οικονομικές απαιτήσεις δεν θα καλυφθούν και οι τίτλοι τέλους την ερχόμενη Τρίτη θα είναι οριστικοί. Στο κανάλι της Μεσογείων ευελπιστούν ότι θα ισχύσει το πρώτο σενάριο και το τέλος θα είναι… προς το παρόν.