current views are: 8

5 Φεβρουαρίου 2016
Δημοσίευση18:45

«Παραπολιτικά»: Σκέψεις αποχώρησης του Τσίπρα – Σενάρια οικουμενικής στο παρασκήνιο

Με τίτλο «Σκέψεις αποχώρησης του πρωθυπουργού – Σενάρια οικουμενικής στο παρασκήνιο» κυκλοφορεί το Σάββατο η εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Δημοσίευση 18:45’

Με τίτλο «Σκέψεις αποχώρησης του πρωθυπουργού – Σενάρια οικουμενικής στο παρασκήνιο» κυκλοφορεί το Σάββατο η εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Με τίτλο «Σκέψεις αποχώρησης του πρωθυπουργού – Σενάρια οικουμενικής στο παρασκήνιο» κυκλοφορεί το Σάββατο η εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Αλέξης Τσίπρας είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει, αν δεν «πάρει» το χρέος και ετοιμάζει νέα αντιμνημονιακή μετάλλαξη. 

Σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά», το τελευταίο χαρτί του είναι το… προσκλητήριο στους άλλους πολιτικούς αρχηγούς, ενώ η εφημερίδα αποκαλύπτει τι σχεδιάζει ο Αλέξης Τσίπρας με τον νέο εκλογικό νόμο.

Διαβάστε ακόμα στα «Παραπολιτικά»:

Στο βάθος προετοιμάζουν Γ. Δραγασάκη
• Ποιοι προωθούν την επιλογή του ως μεταβατικού 
• Το δείπνο στο Παλαιό Ψυχικό
• Οι σχέσεις με Μητσοτάκη και ΜΜΕ
• Η θετική στάση των τραπεζιτών
• Οι δύο παραιτήσεις του και οι κακές σχέσεις με το Μαξίμου

Τι αποκαλύπτουν τα μυστικά γκάλοπ που βάζουν φωτιά στα στρατηγεία

Ο Κυριάκος βρήκε νέα γραφεία. Στη Λεωφ. Πειραιώς με 10.000 ευρώ ενοίκιο.
• Ετοιμάζει ρήξη με Καραμανλή – Σαμαρά
• Και φτιάχνει το νέο επιτελείο του

Πράσινο φως από Ε.Ε. για τον TV – νόμο.
Από Κοστέλο σε Παππά.
Το χτύπημα του Τούρκου μεγιστάνα και ο ρόλος του Πάρη.

Βγάζουν λεφτά από τα HOTSPOTS. 
Ερευνα των «Π» για τα χρυσά συμβόλαια.

Γ. Σακελλαρίδης: «Οταν κάνω γάμο θα… το μάθετε»

Αποκάλυψη: Και άλλο σοκ με τη λίστα Μπόργιανς

Ποιους «καίει»: Ενα βιβλίο με σκάνδαλα από τη Ζωή

Παραπομπή Λεοντή: Επιχείρηση «Καθαρά Χέρια» στη Δικαιοσύνη

Ν. Κακλαμάνης: «Παραλίγο να… παντρευτώ»

Στον ετήσιο χορό: Μάχιμη ΕΛ.ΑΣ. στην Πάολα

Media
• Χωρίς… γάμο. Οι 2 γαμπροί και η προίκα του ALTER
• Επ. Ανταγωνισμού. Τα μυστήρια μιας Αρχής για τη Focus

Μαζί 3 μεγάλες προσφορές

1) ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ | ΣΕ 3 ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΤΟΜΟΥΣ | ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΤΟΜΟΣ | Αυτό το Σάββατο ο 2ος τόμος

ΝΕΑ ΥΠΕΡΠΛΗΡΗΣ ΕΥΧΡΗΣΤΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΟΙΜΙΩΝ

Ενα σπουδαίο πνευματικό έργο, σημείο αναφοράς του λαϊκού πολιτισμού μας που διασώζει τον μεγαλύτερο θησαυρό της ελληνικής παράδοσης, τις παροιμίες που χρησιμοποιούμε στον καθημερινό μας λόγο. Παροιμίες που αποτελούν ψήγματα χρυσού, πολύτιμα πνευματικά κελεύσματα και διδάγματα, οδοδείκτες βγαλμένα από την πείρα της ζωής και τη σοφία του λαού μας.  
18.000 παροιμίες από όλα τα μέρη της Ελλάδας και κυρίως την Κρήτη, με ρίζες αρχαίες, αλλά και πιο πρόσφατες, συγκεντρώθηκαν σε αυτό το μνημειώδους σημασίας έργο, που αποτελεί έναν πραγματικό θησαυρό του λαϊκού μας πολιτισμού, πολύτιμο απόκτημα και ακριβό κόσμημα κάθε βιβλιοθήκης!

2) ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ 5€ ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΑΝΤΡΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ».

Τα Παραπολιτικά σάς πάνε θέατρο! Αυτό το Σάββατο βρείτε το εκπτωτικό κουπόνι μέσα στην εφημερίδα και αγοράστε το εισιτήριό σας για την παράσταση «ΑΝΤΡΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ» με έκπτωση 5€. Με κάθε κουπόνι μπορείτε να αγοράσετε 1 ή 2 εισιτήρια με έκπτωση 5€ έκαστο.
Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από 6/2/2016 έως και 20/2/2016 και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα. Οροι συμμετοχής στο www.parapolitika.gr. Η χρήση του κουπονιού συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
3) ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ σε DVD | H ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΜΙΚΥ | ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
Ο απίθανος Μίκυ Μάους, ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων παιδιών έρχεται κάθε Σάββατο στα Παραπολιτικά, με όλη του την παρέα!

Αποκτήστε κάθε εβδομάδα ένα νέο DVD με τα ολοκαίνουρια επεισόδια, που κυκλοφορούν για πρώτη φορά με εφημερίδα, μεταγλωττισμένα στα Ελληνικά!

ΣΤΟ 9ο ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ DVD, ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ ΖΩΩΝ ΤΗΣ ΜΙΝΝΙ!
ΖΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΙΘΑΝΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΖΩΑΚΙΑ!
Αν έχεις ένα παιχνιδιάρικο κουταβάκι, έναν αστείο βάτραχο ή ένα γλυκούλι κουνελάκι, το ολοκαίνουριο εκπαιδευτήριο ζώων της Μίννι είναι έτοιμο για να σε βοηθήσει να ζήσεις απίθανες περιπέτειες. Ολοι οι φίλοι της Μίννι φέρνουν στο καινούριο της εκπαιδευτήριο τα ζωάκια τους προκειμένου να τα εκπαιδεύσουν για το καινούριο σόου του Πλούτο. Με τόσα πολλά ζωάκια που πρέπει να φροντίσει και να εκπαιδεύσει η Μίννι χρειάζεται βοήθεια. Ολοι οι φίλοι της θα προσφέρουν τη βοήθειά τους και όταν τρία αξιαγάπητα γατάκια χαθούν, τότε θα χρειαστεί και η δική σου βοήθεια για να προλάβουν το σόου. Ποιος θα κερδίσει το Μεγάλο Βραβείο; 
Ανοίξτε τις πόρτες της Λέσχης του Μίκυ και μπείτε σε ένα γιορτινό κόσμο γεμάτο μαγεία για ολόκληρη την οικογένεια.