Τη σύντομη συνομιλία του με τον Αλέξη Τσίπρα επιβεβαίωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος ενδιαφέρεται να αποκτήσει τηλεοπτική άδεια στην Ελλάδα. Όπως είπε, ο πρωθυπουργός ήταν θετικός, ενώ ο ίδιος τονίζει πως αγαπάει τον ελληνικό λαό και θέλει να τον ψυχαγωγήσει.

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο τούρκος επιχειρηματίας και καναλάρχης δήλωσε πως θέλει να μπει στην ελληνική αγορά, γιατί εμπιστεύεται την ελληνική οικονομία. «Θέλω να επενδύσουμε στην Ελλάδα», επισημαίνει.

Αναφερόμενος στη συνομιλία που είχε με τον κ. Τσίπρα, ο Ατζούν Ιλιτζαλί είπε:

Δεν μπήκαμε σε λεπτομέρειες. Μου είπε ότι θα γίνει ένας διάφανος διαγωνισμός και ότι έχουμε το δικαίωμα να συμμετάσχουμε. Ο κ. Τσίπρας είναι θετικός, χαμογελαστός και θερμός άνθρωπος. Ετοιμαζόμαστε, αλλά δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα πάρει ο διαγωνισμός.

«Θέλουμε να ψυχαγωγήσουμε τους Έλληνες φίλους μας. Αν δεν συμπαθούσαμε την Ελλάδα, γιατί να ανοίξουμε τηλεοπτικό δίκτυο; Έρχεται ένας φιλέλληνας τούρκος», σημείωσε, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό, αν δεν καταφέρει να αποκτήσει δική του άδεια.