Στον Θέμο Αναστασιάδη και το Πρώτο Θέμα απαντά ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης, στον οποίο δημοσίευμα "χρεώνει" προσλήψεις της συζύγου και της κόρης του.

Ο κ. Αρβανίτης απαντά με ανάρτησή του στο facebook:

Ο Αναστασιάδης και η εφημερίδα του θεωρούν ότι με τη λάσπη μπορεί να σωθεί το σύστημά τους. Με φωτογραφίες στα μανταλάκια και αστήρικτους τίτλους προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα και μηχανικά αντανακλαστικά σε ένα μέρος της κοινής γνώμης.

Η σύζυγός μου Ζηνοβία είναι συνταξιούχος, διέκοψε την σύνταξή της και με τα ίδια χρήματα πήγε μετακλητή για να βοηθήσει στο υπουργείο Εργασίας, μετά από πρόταση του Τάσου Πετρόπουλου. Δεν είναι πρόσληψη. Είναι επιλογή πολιτικής θέσης που δεν επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό.
Δεν φοράει μπούργκα και παίρνει μόνη τις αποφάσεις της.

Η κόρη της δεν βρίσκεται σε κανένα υπουργείο. Ήταν για δύο μήνες για συγκεκριμένη δουλειά και έφυγε πριν ένα μήνα. Που ακριβώς είναι οι διορισμοί και που ακριβώς είναι το ανήθικο κάτι για το οποίο ο Αναστασιάδης παλεύει χρόνια νομίζω ότι είναι απόλυτα φανερό.

Γι αυτούς που αναπαραγάγουν την αθλιότητα επισυνάπτω την φωτογραφία του εκδότη για να παίρνουν κουράγιο στον δύσκολο αγώνα τους.