Απόλυτος νικητής μιας βραδιάς με δύο δυνατους παίχτες η χθεσινή ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, στην άτυπη μάχη με τον Πέτρο Κωστόπουλο που είχε πρεμιέρα.

Και γεννάται το ερώτημα αν δεν μπόρεσε να τον κερδίσει χθες με το πιο δυνατό χαρτί τον Νίκο Χατζηνικολάου ( για αυτό ειναι οι φίλοι να βοηθούν), πότε θα το κάνει. Βέβαια η Τζούλια Αλεξανδράτου καλεσμένη στον Γρηγόρη (ατυχέστατη επιλογή αλλά τι μας νοιάζει εμάς για το ύφος και το ήθος) αποδείχτηκε πολύ σκληρο καρύδι.

Έτσι οι δέκτες κατέγραψαν νίκη του Γρηγόρη και όχι στα σημεία. Καθαρή. Το σύνολο της εκπομπής του έφτασε στο 25% και στα νεανικά κοινά, ενώ του Πέτρου Κωστόπουλου στο 19,9 και 20,6% με την θεαματικότητα να ανεβαινει οταν μπήκε στο στούνιο ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου ανάμεσα στα άλλα εξομολογήθηκε πως παραλίγο να αυτοκτονήσει μετά την πρώτη της γυμνή φωτογράφηση και ο Νίκος Χατζηνικολάου κινήθηκε σε μια φιλική κουβέντα μεταξύ φίλων και κουμπάρων μιλώντας για την οικογενειά του, τα παιδιά του, την κορούλα του που πόση αδυναμία της έχει κανει μπαμ και φυσικά για την καριέρα του.

Στα συν το βιντεο όπου ο εκδοτης της Real νέο παιδι τραγουδά Σαββόπουλο, στα πλήν η ανεκδιήγητη πολυθρόνα που τον ανάγκασε να κάτσει στο χερούλι της. Έχουμε την εντύπωση πως ένας άτυπος πόλεμος ξεκινά που δεν τον κερδίζει πάντα το πιο ποιοτικό, αλλά το πιο χυδαίο καμιά φορά.

Προσωπική άποψη, ο Πέτρος ήταν μαγκωμένος ύστερα απο 2,5 χρόνια απουσίας, αλλά το βραδινό του πάει, ο Γρηγόρης δεν θα ιδρώσει και πολύ.....

Ντ. Γκ.