Πασίγνωστες και αγαπητές στο τηλεοπτικό κοινό φυσιογνωμίες παρουσιαστών ειδήσεων και εκπομπών που πέρασαν τα προηγούμενα χρόνια από την ΕΡΤ και έγραψαν τη δική τους ιστορία (άλλοι/ες ενεργοί σήμερα κι άλλοι/ες συνταξιούχοι) θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από την ερχόμενη Τρίτη οι τηλεθεατές.

Η ΕΡΤ γιορτάζοντας τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της (ως ΕΙΡΤ) ετοιμάζεται να εκπλήξει το τηλεοπτικό κοινό της έχοντας ως προσκεκλημένους/ες σε καθημερινή βάση και για μια εβδομάδα γνώριμα για όλους μας, από το παρελθόν, τηλεοπτικά πρόσωπα. Ειδικότερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων από την Τρίτη και έως την Κυριακή θα συμμετάσχουν πασίγνωστα ονόματα-έκπληξη τα οποία τα προηγούμενα χρόνια παρουσίαζαν κατά καιρούς τα δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ και σήμερα είτε δραστηριοποιούνται στον ιδιωτικό τομέα η είτε έχουν συνταξιοδοτηθεί.

Παράλληλα από την ερχόμενη Τρίτη το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ αλλάζει μορφή και ανανεώνεται με νέα γραφικά, τίτλους κλπ στοχεύοντας στην εικόνα χωρίς όμως να παραλείπεται η αντικειμενική παρουσίαση των γεγονότων. Ιδιαίτερο βάρος θα δίνεται στα βίντεο της ημέρας τα οποία πλέον θα έχουν μικρότερη χρονική διάρκεια έτσι ώστε να είναι πιο μεστά και ουσιαστικά.

Ομως οι εκπλήξεις δεν θα αφορούν μόνο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ. Σε πολλές από τις ενημερωτικές, κι όχι μόνο, εκπομπές της έχουν κληθεί να συμμετάσχουν (και γιατί όχι να παρουσιάσουν;) παλιοί και γνώριμοι παρουσιαστές εκπομπών της αλλά και διευθυντικά στελέχη τα οποία με τον ένα η άλλο τρόπο βοήθησαν να γίνει στο διάβα των 50 χρόνων η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση το "γυάλινο παράθυρο" στον κόσμο αλλά και στην πατρίδα μας για εκατομμύρια τηλεθεατές.
 

TAGS