Η αποκριάτικη... Μουρμούρα ξεκίνησε! Δείτε τι θα ντυθούν οι πρωταγωνιστές!

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016, στις 21:00

Η Στέλλα αποφασίζει να οργανώσει το οικονομικό μέλλον του παιδιού και πιέζει τον Νικήτα να ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα αποταμίευσης και οικονομίας που δεν τον βρίσκει καθόλου, μα καθόλου, σύμφωνο.

Η Μαρίνα αναλαμβάνει να φτιάξει χειροποίητες μπομπονιέρες για τη βάφτιση του γιου μιας γνωστής της. Όταν δει όταν δεν προλαβαίνει χρονικά να είναι συνεπής, αγγαρεύει και τον Ηλία, για να την βοηθήσει. Ένα αναπάντεχο όμως συμβάν, ανατρέπει όλους τους κόπους τους.

Η Βούλα επιστρατεύει την ποίηση για να δείξει με λογοτεχνικά παραδείγματα στον Μηνά, πως, ο φόβος δεν πρέπει να μας κάνει έρμαιο του. Κατά κάποιον τρόπο, τα λόγια της πιάνουν τόπο, αλλά όχι όπως περίμενε. Ο Μηνάς έχει αστείους εφιάλτες…

 

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016, στις 21:00 (Αποκριάτικο)

Η Στέλλα θέλει να πάει σε ένα πάρτι μασκέ της εταιρείας για να προωθήσει κάποια επαγγελματικά της σχέδια και ζητάει απ’ τον Νικήτα να την συνοδεύσει. Ο Νικήτας, που απεχθάνεται και τις Απόκριες και τις μεταμφιέσεις, δέχεται με το ζόρι και με …μουρμούρα.

Η Βούλα περνάει φάση κατάθλιψης μετά από το ατύχημα με τη μέση της και αρνείται όλες τις προτάσεις για Αποκριάτικη διασκέδαση. Ο Μηνάς προσπαθεί να της φτιάξει το κέφι.

Η Μαρίνα προσπαθεί να πείσει τον Ηλία, να πάνε στο Καρναβάλι της Πάτρας, για να δει τη μαμά της, που συμμετέχει στην παρέλαση και να πάνε και στο χορό Μπελ-Επόκ…