current views are: 6

8 Μαρτίου 2016
Δημοσίευση18:59

Έρχεται το πρώτο τρέιλερ του X Factor με τον Σάκη Ρουβά

Το πρώτο τρέιλερ του “The X  Factor” στον ΣΚΑΪ με παρουσιαστή τον κορυφαίο Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά έρχεται!

 

Δημοσίευση 18:59’

Το πρώτο τρέιλερ του “The X  Factor” στον ΣΚΑΪ με παρουσιαστή τον κορυφαίο Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά έρχεται!

 

Το πρώτο τρέιλερ του “The X  Factor” στον ΣΚΑΪ με παρουσιαστή τον κορυφαίο Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά έρχεται! «Εσείς είστε έτοιμοι;»

 Τι γίνεται όταν ο Νο 1 σταρ Σάκης Ρουβάς, ο παρουσιαστής του πιο επιτυχημένου μουσικού talent show παγκόσμια “The X  Factor” που θα προβληθεί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ συναντά τον Σάιμον Κόουελ, τον άνθρωπο που δημιούργησε αυτό το παγκόσμιο μουσικό φαινόμενο;  Μια μαγική στιγμή! Μια εκρηκτική συνάντηση δύο δυναμικών προσωπικοτήτων που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τη μουσική βιομηχανία!  Οι δυο τους είχαν μια…. τηλεφωνική επικοινωνία, που εντυπωσιάζει. Ο λόγος;  Το πρώτο τηλεοπτικό τρέιλερ του παρουσιαστή του επιτυχημένου show παγκόσμια για τον ΣΚΑΪ είναι πλέον γεγονός! 

Ο κορυφαίος καλλιτέχνης Σάκης Ρουβάς βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας για τις ανάγκες των γυρισμάτων του τρέιλερ. Με την καθοδήγηση και την σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Μικρού και τον ενθουσιασμό, την εμπειρία και το ταλέντο του Σάκη, το αποτέλεσμα είναι αντάξιο της υπερπαραγωγής που θα παρουσιάσει ο ΣΚΑΪ. Τα γυρίσματα του πρωτότυπου τρέιλερ πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία από μία πολυμελή ταλαντούχα ομάδα, παρουσιάζοντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής! 

Ο Σάκης ακούραστος και φιλικός με όλους τους συνεργάτες  έλεγχε και την παραμικρή λεπτομέρεια, επιδιώκοντας το καλύτερο αποτέλεσμα. 
Σύμφωνα λοιπόν, με το σενάριο ο Σάιμον Κόουελ…. συμπρωταγωνιστεί με τον Σάκη Ρουβά στο ευρηματικό τρέιλερ για το “The Χ  Factor”  που έρχεται να … κλέψει την παράσταση.

Η «ψυχή» του σπουδαίου talent show με 13χρόνια συνεχής παρουσίας στην καρέκλα του σκληρού κριτή τόσο στη Μεγάλη Βρετανία όσο και στην Αμερική, συνομιλεί στο τηλέφωνο με τον Έλληνα σταρ και τον ενημερώνει πως το “The X  Factor” επέστρεψε στην Ελλάδα, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και του ζητά να ετοιμαστεί για την παρουσίαση του πιο δημοφιλούς μουσικού διαγωνισμού παγκοσμίως. Ευδιάθετος και λαμπερός, ο μοναδικός Σάκης Ρουβάς αποδέχεται την πρόσκληση και στο τέλος του τρέιλερ απευθύνεται στο κοινό και ρωτά: «Εσείς είστε έτοιμοι;»

Συντονιστείτε λοιπόν, στη συχνότητα του ΣΚΑΪ και έρχεται στις οθόνες σας το τρέιλερ του “The X – Factor” με τον κορυφαίο σταρ Σάκη Ρουβά, που θα αναδείξει το νέο αστέρι της ελληνικής μουσικής.