current views are: 12

16 Μαρτίου 2016
Δημοσίευση12:56

Στο 33,7% η θεαματικότητα του «Αλ Τσαντίρι νιούζ»

Στο 33,7% κινήθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος και το Αλ τσαντίρι του. 

Δημοσίευση 12:56’

Στο 33,7% κινήθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος και το Αλ τσαντίρι του. 

Στο 33,7% κινήθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος και το Αλ τσαντίρι του.
 
Ασφαλώς υψηλό ποσοστό για ψυχαγωγική εκπομπή, αλλά έχει απωλέσει προ πολλού τα 50αρια, 40αρια, καλά για τα 60αρια δεν το συζητάμε.
 
Ο Λαζόπουλος στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα της διαπλοκής και πως αυτό συνδέεται υπογείως, οριζοντίως και καθέτως με μοντιάρχες, πολιτικούς και δημοσιογράφους, περιέργως πως στον ALPHA όλοι βαδίζουν το δρόμο του Θεού και αναφέρθηκε στην δική του περιπέτεια με την άστοχη κουβέντα που εχουμε τουλάχιστον εμείς οτι αφορούσε τον Σόιμπλε και σε καμιά περίπτωση τα παιδιά η τους ανθρώπους με προβληματα.
 
Για να υπερασπιστεί το δίκαιον του πραγματος εδειξε μια σειρά αναφορες σε εκπομπές του για ανθρώπους με κινητικα προβλήματα.
 
Επίσης συσχέτισε το θάνατο του νεαρου τραγουδιστή με το άγχος που του δημιούργησαν τα δημοσιεύματα χωρίς φυσικά να υπαινίσεται οτι όσοι έγραφαν εναντίον του ήθελαν και το τραγικό συμβάν- εντελώς άστοχη παρατήρηση κατά τη γνώμη μας.
 
Γενικά ήταν μια ακόμα εκπομπή μακρυά απο τον καλό εαυτό του και δήλωσε οτι ως τις 24 του Απρίλη θα βλέπουμε Τσαντίρι και πως η ταινία ”’Θεε μου τι σου κάναμε” θα γίνει σίριαλ 10 επεισόδιων για τον ALPHA. 
 

Ν.Γκ.