Φαίνεται πως παρά τη δύσκολη σημερινή μέρα που ανέβαλε πολλές συζητήσεις, για το Mega δρομολογείται μια εξέλιξη που μόνο αισιοδοξία φέρνει τουλάχιστον στους εργαζόμενους του καναλιού καθώς βρέθηκαν ίσως οι επενδυτές που θα καταθέσουν τα 15 εκατ ευρώ.

Αργά το απόγευμα και ενώ με προηγούμενο ρεπορτάζ μας, είχαμε ενημερώσει για τα θετικά της εξέλιξης, από την σημερινή συνεδρίαση προέκυψαν οι δύο νέοι παίχτες (αν και ακούγονταν οι προθέσεις τους από καιρό), στο παιχνίδι. Ο Κ. Μάρης του ομίλου Βαρδινογιάννη και ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος στενός συνεργάτης που εδώ και καιρό ακουγόταν η θέληση του να αναμειχθεί με εγγυήσεις. του. Τελικά από ότι λέγεται νέος ισχυρός παίχτης είναι ο κ. Θεοχάρης Φιλιππόπουλος.

Με θετικό πρόσημο ότι οι τράπεζες έχουν βοηθήσει όσο μπορούν να …. Απομακρυνθεί η δύσκολη περίοδος για την αποπληρωμή και καθώς στοιχειώδεις απαιτήσεις πληρωμής τηρούνται, βρέθηκε επιτέλους ένα «modus vivedi» συνεννόησης  αλλά και τρόπου επιβίωσης για χαρη του καναλιού, μεταξύ των κ. Μαρη, Μπόμπολα, Βαρδινογιάννη και Φιλιππόπουλου.  η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 με 20 εκ. ευρώ θα είναι η αιτία να τεθεί εκτός παιχνιδιού  αφού μειώνονται τα ποσοστά του στο εταιρικό κεφάλαιο. Ίσως να είναι και μια συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης διότι το ότι μπαίνουν τώρα τα χρήματα δεν αποκλείεται ότι το MEGA εξασφάλισε και πόντους στην περίφημη αδειοδότηση καθώς εξέλιπε ο βασικός…. Εχθρός!

 

 

 

 

TAGS