Και επισήμως η εμπλοκή του στο μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού

Το ακούγαμε εδώ και καιρό και σήμερα επιβεβαιώθηκε επισήμως: Ο Δημήτρης Μάρης, πρόεδρος της εταιρείας «24MEDIA» που δραστηριοποιείται σε ΜΜΕ του διαδικτύου, σκοπεύει να εμπλακεί στις διεργασίες για την διάσωση του Μega. Όπως υπογράμμισε ο ίδιος, σε ανακοίνωση που φέρει την υπογραφή του, θα σταθεί στο πλευρό του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου «για τη διαμόρφωση ενός βιώσιμου σχεδίου ανασυγκρότησης της Τηλέτυπος Α.Ε.».

Μέσα από κάποιες διαδικασίες θα γίνει αυτό βεβαίως, μιας και όπως επισημαίνει ο Δημήτρης Μάρης «η συμμετοχή της 24MEDIA τόσο επενδυτικά όσο και στρατηγικά στο συγκεκριμένο εγχείρημα, θα καθοριστεί βάσει των αποτελεσμάτων του λογιστικού ελέγχου (due diligence) και της ποιότητας του επιχειρηματικού σχεδίου (business plan)».

Σημειώστε επίσης και μια σποντούλα για όσους αμφισβητούν τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης στον τομέα των τηλεοπτικών αδειών:
«Το καθεστώς προσωρινών αδειών στην τηλεόραση και γενικότερα στο επιχειρηματικό τοπίο ταλανίζει το δημόσιο βίο και οδηγεί σε προβληματικές καταστάσεις. Η ανάγκη υπέρβασης αυτού του καθεστώτος μέσω της κατοχύρωσης μόνιμων κανόνων λειτουργίας αποτελεί πάγια θέση μου».