Οι προβολείς άναψαν και τα μικρόφωνα πήραν ...φωτιά. Οι πρώτοι υποψήφιοι τραγουδιστές παρουσιάστηκαν και επίσημα σε επιτροπή και κοινό χθες (Πέμπτη), στα Village Cinemas @ The Mall Athens στην πρώτη προβολή του μεγαλύτερου μουσικού show παγκοσμίως, του “The X Factor”  της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα με ιδιαίτερο ενθουσιασμό επιτροπή, δημοσιογράφοι και κοινό υποδέχθηκαν το πρώτο  επεισόδιο από τις Auditions του show, που θα προβληθεί τη Δευτέρα 4 Απριλίου στις 10 το βράδυ σε μια παραγωγή του ΣΚΑΪ σε full High Definition. 

Με πολύ ανεβασμένη διάθεση και ενθουσιασμό εκατοντάδες νέοι είχαν κατακλύσει από νωρίς το χώρο στα Village Cinemas @The Mall Athens  προκειμένου να δουν το πρώτο επεισόδιο του  “The X Factor”, αλλά και τα μέλη της κριτικής επιτροπής Γιώργο Θεοφάνους, Πέγκυ Ζήνα, Τάμτα και Θοδωρή Μαραντίνη. 

Με ιδιαίτερη θέρμη, γέλια, αλλά και  χειροκροτήματα παρακολούθησαν την ερμηνεία των υποψηφίων που πέρασαν από ακροάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 


 
Όλοι στο τέλος μιλούσαν για τις καταπληκτικές φωνές των παικτών, για τα μέλη της εξαιρετικής κριτικής επιτροπής που αγκαλιάζουν τα παιδιά και η  λαμπερή Ευαγγελία Αραβανή που ενθάρρυνε τους παίκτες, χόρεψε και τραγούδησε  μαζί τους.

Άλλωστε οι Auditions είχαν ιδιαίτερο παλμό, αφού για πρώτη φορά έγιναν με κοινό. 

Είστε έτοιμοι; 

Τη Δευτέρα 4 Απριλίου και κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στις 22.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ξεκινά η προβολή των Auditions και η κριτική επιτροπή του “The X Factor” αναλαμβάνει να ξεχωρίσει τα μεγαλύτερα μουσικά αστέρια της Ελλάδας!

Οι κριτές αναζήτησαν σε Θεσσαλονίκη, Κύπρο και Αθήνα τους πιο ταλαντούχους, παθιασμένους και φιλόδοξους τραγουδιστές. 
Εκατοντάδες νέοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό μπροστά σε live κοινό και στην επιτροπή: Γιώργος Θεοφάνους, Πέγκυ Ζήνα, Τάμτα και Θοδωρής Μαραντίνης, διεκδικώντας μια θέση στα Live Shows.  

Μετά από ένα μαραθώνιο pre – casting επελέγησαν οι ικανότεροι για να πάρουν μέρος στις Auditions. Η κριτική επιτροπή δυσκολεύτηκε να «κόψει» κάποιους από αυτούς, αφού οι περισσότεροι διέθεταν ιδιαίτερες φωνές αλλά και εντυπωσιακή σκηνική  παρουσία. 

Οι Auditions θα προβληθούν σε επτά επεισόδια και ακολουθεί ένα επεισόδιο με το Bootcamp.Και τέλος πριν τα live, έρχονται -για πρώτη φορά- τρία επεισόδια με το περίφημο chair clallenge: μια σκληρή και εξαιρετικά αγωνιώδη φάση, όπου θα πρέπει να μείνουν οι καλύτεροι από τους καλύτερους!

Και αμέσως μετά :   Η μάχη αρχίζει ...

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς αναλαμβάνει την πιο συναρπαστική και θεαματική διαδικασία του διαγωνισμού: την παρουσίαση των live του επιτυχημένου μουσικού talent show “The X Factor”.