current views are: 11

5 Απριλίου 2016
Δημοσίευση09:39

Χ Factor και… φύγαμε!

Στην τροχιά των σόου λοιπόν απογειώθηκε χθες και το X Factor που φέτος προβάλλεται ως η πλέον φιλόδοξη παραγωγή από τον ΣΚΑΪ. 

Δημοσίευση 09:39’

Στην τροχιά των σόου λοιπόν απογειώθηκε χθες και το X Factor που φέτος προβάλλεται ως η πλέον φιλόδοξη παραγωγή από τον ΣΚΑΪ. 

Στην τροχιά των σόου λοιπόν απογειώθηκε χθες και το X Factor που φέτος προβάλλεται ως η πλέον φιλόδοξη παραγωγή από τον ΣΚΑΪ. Το κοινό που έχει βαρεθεί τα νούμερα της πολιτικής αναζητεί άλλα πιο αγνά και έτσι ένα σχεδόν 20% θεαματικότητα για πρώτη βραδιά δεν έπεσε καθόλου άσχημα στο κανάλι του Φαλήρου. Πολύ λίγες εκπομπές τα καταφέρνουν να βάλουν τον πήχη εκεί και να τον περάσουν….συμπωματικά και οι σοβαρές πολιτικές!

Το πρώτο X Factor όπως και τα υπόλοιπα της αναζήτησης των ταλέντων μέχρι να μπούμε στο κυρίως μενού με τον αστραφτερό Σάκη στην αρένα, δεν αντέχει και τρελής κριτικής με την έννοια ότι άμα διαλέγεις θα πάρεις από το σωρό, θα πάρεις από το πανέρι, θα πάρεις και από το καλό μαγαζί.

Το συγκεκριμένο είχε ένα υπερβολικό φωτισμό προς την κεντρική επιτροπή, εντάξει δεν καθόταν και η Μαντόνα στα έδρανα και μια υπερπροστασία στους καλλιτέχνες. Τα παιδιά δεν ήταν κάτι το εξαιρετικό αλλά η πρώτη οντισιόν όσο προσεγμένη και να είναι έχει πάντα τα απρόοπτα και τα χαζά. Άλλωστε το X Factor μόλις τώρα άρχισε. Θα μας απασχολήσει είναι γεγονός. Και φυσικα θα ανέβει σε θεαματικότητα οσο προχωρά και όταν αρχίζουν τα ζωντανά γυρίσματα. Αυτό είναι καλό νεό για το κανάλι…..