Σάββατο βράδυ. Έχει γλυκάνει ο καιρός, οι πασχαλιές σου στέλνουν αρώματα μεθυστικά από το ανοιχτό παράθυρο και εσύ περιμένεις στο Ε να δεις την επάνοδο της Ρούλας. Το λες και την…. γκαντεμιά μου!

Το τρέιλερ σε έχει προϊδεάσει η βασίλισσα θα κατεβεί με ελικόπτερο στη γη να μιλήσει στους υπηκόους της. Κόντρα στους δύσκολους καιρούς, αλλά με τη ψυχή στο στόμα για τις άδειες ένα βαρύ πυροβολικό αναλαμβάνει να δώσει ένα ακόμα δυνατό χαρτί στις διαπραγματεύσεις. Ελπίζω Ρούλα να έκανες ένα γερό συμβόλαιο….

Πραγματικά η παραγωγή για τα δεδομένα είναι σούπερ. Η θεά προσγειώνεται με ένα τάχα νέας τεχνολογίας Matrix στην οθόνη μας. Ρούλα, Ρούλα, Ρούλα…. Ιαχές του '90 που έρχονται στα αυτιά μας. Άνθρωποι που έγιναν σταρ για χάρη της Ρούλας, της ανταποδίδουν το καλό και να ο Ρουβάς, ΝΑ Ο Ζαχαράτος, να ο Πλούταρχος. Δανεικά είναι αυτά. Κάποια στιγμή θα τα χρειαστείς, θα τα ζητήσεις. Στις 4 ώρες που κράτησε η υπερπαραγωγή, η Ρούλα προσπάθησε:

  1. Να μας πείσει ότι μας έλειψε
  2. Να μας πείσει ότι δεν πέρασε μια μέρα που έλειψε από την τηλεόραση
  3. Η βασίλισσα είναι μια και θα δει τι έχει να πάθει η βασίλισσα του μεσημεριού (αμάν αυτή η κόντρα).
  4. Ότι η τηλεόραση δεν είναι ανάγκη να αλλάξει γιατί η Ρούλα είναι διαχρονική. Μπορεί να βγαίνει το 2016 και να κάνει προγράμματα του 90
  5. Να μας πει δείτε με, δείτε με, δείτε με….

Και ο κόσμος την είδε. Για 4 ώρες ένας μέσος όρος 23,8 στο "Ε", αλλά και σε κάθε κανάλι δεν είναι μικρό πράγμα. Είναι από περιέργεια? Είναι από στέρηση; Είναι που βαρεθήκαμε να βλέπουμε το στην υγειά μας;

Θα δείξει. Η πρώτη εκπομπή ακόμα και του θεού να κάνει εκπομπή είναι αποδεκτή στα όρια λατρείας. Τη Ρούλα τη λάτρεψε το κοινό και εκείνη πατώντας σε Ιταλικές πατέντες μεγαλούργησε. Καλό θα ήτανε να μην επιχειρούσε την επιστροφή αλλά ας βοηθούσε με τις γνώσεις της τη νέα γενιά. Θα μου πείτε οι νέες που βγαίνουν και θα έχετε και δίκαιο καλύτερες είναι; Μπορώ να πω όχι οπότε ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ, χτύπα σαν Ρούλα. Μας αξίζει….