current views are: 5

21 Απριλίου 2016
Δημοσίευση09:55

Επιστολή των δημοσιογράφων του Mega στους μετόχους

Επιστολή σε κάθε μέτοχο του Mega ξεχωριστά  έστειλαν σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι στον ενημερωτικό τομέα, κυρίως δημοσιογράφοι. 

 

Δημοσίευση 09:55’

Επιστολή σε κάθε μέτοχο του Mega ξεχωριστά  έστειλαν σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι στον ενημερωτικό τομέα, κυρίως δημοσιογράφοι. 

 

Επιστολή σε κάθε μέτοχο του Mega ξεχωριστά  έστειλαν σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι στον ενημερωτικό τομέα, κυρίως δημοσιογράφοι. 

Στην ευγενική αλλά αυστηρή επιστολή προς τους μετόχους  αναρωτιουνται  γιατί με τις ενέργειές τους διολισθαίνουν τη θεαματικότητα ενός καναλιού με τόσες επιτυχίες και γιατί τόσο καιρό δεν ενημερώνουν για τα τεκταινόμενα. τους ανθρώπους που έδωσαν τόσα πολλά στο κανάλι που εργάστηκαν και το οποίο έκανε τεράστιες επιτυχίες.

 Στην επιστολή οι δημοσιογράφοι του Mega παρακαλούν τους εκδότες να μην αφήσουν αυτό το κανάλι με τέτοιο όνομα και τέτοια ιστορία να παραδοθεί στις ορέξεις μιας κυβέρνησης που σκοπό έχει να το «εξαφανίσει» και θέλουν να έχουν τουλάχιστον την ενημέρωση που τους αξίζει. 

Εκφράζουν την πίκρα τους, και την αφοσίωσή τους σε ό,τι έκαναν όλα αυτά τα χρόνια ώστε το Μega να είναι το πρώτο κανάλι στη χώρα. 

Η επιστολή θα δοθεί και στην ΕΣΗΕΑ για να λάβει γνώση και το σωματείο ενώ αναμένονται εξελίξεις.