Πρόωρο φινάλε ανακοίνωσε η πρωινή εκπομπή του Mega, εξαιτίας των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το κανάλι και το αβέβαιο μέλλον του. Μάλιστα, πριν από μερικές ημέρες υπήρξε η πρώτη "απώλεια", με τον Κώστα Μαρτάκη να ανακοινώνει ότι δεν θέλει να εργάζεται χωρίς να πληρώνεται και να ααποχωρεί από την εκπομπή. 

Το δύσκολο έργο της ανακοίνωσης του κοψίματος της εκπομπής ανέλαβε η παρουσιάστρια, Ντορέττα Παπαδημητρίου, εμφανώς συγκινημένη μετά την πολύ καλή παρουσία και την προσπάθεια που έκαναν όλοι οι συντελεστές του συγκεκριμένου προγράμματος. 

Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε τους τηλεθεατές και ευχήθηκε σύντομα να ξαναβγούν στον «αέρα» τα «Καλημερούδια», τα οποία από αύριο κατεβάζουν ρολά...

Η συγκινητική ανακοίνωση της Ντορέττας Παπαδημητρίου: 

Λίγο πριν κλείσουμε, θέλω δύο λεπτάκια να σας μιλήσω, διότι εμείς κι εσείς έχουμε αναπτύξει μια πολύ δυνατή σχέση, σεβασμού και ειλικρίνειας όλους αυτούς τους μήνες. Κάποιοι από εσάς μπορεί να γνωρίζετε, κάποιοι ίσως όχι. Υπάρχουν κάποια σοβαρά οικονομικά θέματα στο κανάλι, που δεν έχουν να κάνουν ούτε με τα Καλημερούδια, ούτε με εμάς, ούτε με τους τεχνικούς, ούτε με τους δημοσιογράφους, ούτε με εσάς.

Είναι θέματα πέρα και πάνω από εμάς και μας αναγκάζουν να κάνουμε ένα διάλειμμα. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτό το διάλειμμα και συγχωρήστε μου τη συγκίνηση αλλά η αλήθεια είναι ότι έχουμε δουλέψει όλοι με πολύ μεγάλη αγάπη για όλο αυτό το πράγμα που λέγεται "Καλημερούδια". Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά, να λήξει αισίως όλο αυτό το θέμα και να καταφέρουμε να τα ξαναπούμε. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη στήριξη, την αγάπη, την εμπιστοσύνη. Ευχαριστούμε και τη διοίκηση του σταθμού που μας έδωσε την ευκαιρία να βρισκόμαστε και να κάνουμε αυτή την εκπομπή εδώ -άσχετα με το πόσα άλλα θέματα μπορεί να έχουν δημιουργηθεί. Εμείς κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε από τη θέση μας και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε αν πάνε όλα καλά.

Σας ευχαριστούμε γιατί έχετε στηρίξει τα "Καλημερούδια" σε μια πάρα πολύ δύσκολη εποχή -όχι μόνο για το Μega- για ολόκληρη τη χώρα. Το καταλαβαίνουμε και το αντιλαμβανόμαστε πολύ καλά και το νιώθουμε, σας αγαπάμε πολύ. Εύχομαι να τα πούμε πολύ σύντομα. Να ευχαριστήσω τους τεχνικούς, τους δημοσιογράφους, όλη την ομάδα που για πολύ καιρό δουλεύουμε κάτω από δύσκολες συνθήκες. Πολλά φιλιά! Καλό Πάσχα! Καλή Ανάσταση με αγάπη και υγεία! Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ! Γεια σας.