Όπως καταλαβαίνετε πέντε δημοσιογράφοι θα ψηφίσουν το ασφαλιστικό δίνοντας τον ξαφνικό θάνατο στο ασφαλιστικό ταμείο των δημοσιογράφων. Και οι πέντε ανήκουν στο κυβερνητικό σχήμα και  Όλοι κρίνουν ότι προέχει το συμφέρον της πατρίδας, από το στενό επαγγελματικό! 

Πέντε δημοσιογράφοι είναι και βουλευτές της κυβέρνησης και των ΑΝΕΛ. Πέντε συνάδελφοι με χρόνια εμπειρία στα ΜΜΕ, με εκπομπές στην τηλεόραση, με θητεία στις εφημερίδες, που έδωσαν τις κρατήσεις τους για να σταθεί το ταμείο των Δημοσιογράφων όρθιο (όπως όλοι) καλούνται να πάρουν μια δύσκολη η ηρωική απόφαση. Να ψηφίσουν το νομοσχέδιο που οδηγεί στο θάνατο του ΕΔΟΕΑΠ η να καταψηφίσουν την Κυβέρνηση (αστεία πράγματα ).

Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι πέντε αυτοί δημοσιογράφοι, ο Τέρενς Κουίκ, ο Γιώργος Βαρεμένος, η Αννέτα Καββαδία, ο Νάσος Αθανασίου, ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης έχουν συζητήσει το θέμα είτε μεταξύ τους είτε με τον υπουργό Εργασίας. Τα διλλήματα είναι πολλαπλά μας είπε ένας εξ αυτών. Από τη μια είναι ο θάνατος του ταμείου των δημοσιογράφων όπου και εμείς χρόνια εξυπηρετηθήκαμε, αλλά από την άλλη είναι το συμφέρον της χώρας. Και όταν πρόκειται για το συμφέρον της χώρας, τι να μετρήσουμε...

TAGS