Κυκλοφόρησε το Σάββατο 14 Μαΐου η νέα εφημερίδα #είδηση, με αποκλειστικά ρεπορτάζ και αποκαλύψεις.

Η εφημερίδα θα κυκλοφορεί κάθε Σάββατο σε όλα τα περίπτερα της χώρας μαζί με δύο ένθετα, τα «Παραδικαστικά», ένα μοναδικό ερευνητικό περιοδικό για την ελληνική Δικαιοσύνη που θα αποκαλύπτει όλους τους καυτούς φακέλους, και το «Euroview» ένα ευρωπαϊκό περιοδικό για τη σύγχρονη ευρωπαϊκή πραγματικότητα των Βρυξελλών.

Ενδεικτικά μερικά θέματα που αποκαλύφθηκαν στο πρώτο φύλλο:

  • Υπόθεση Βγενόπουλου: Αποκαλύπτονται όλες οι καταθέσεις του πειθαρχικού ελέγχου Τσατάνη. Πώς και γιατί μπήκε στο αρχείο η υπόθεση; Τι κατέθεσαν οι εισαγγελείς και οι ανακριτές για τον χειρισμό της υπόθεσης. 
  • Δανεικά και αγύριστα: Το εισαγγελικό πόρισμα για τα δάνεια του ΔΟΛ και του Σταύρου Ψυχάρη, τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ.
  • Το ύποπτο παιχνίδι των πολυεθνικών. Έρευνα στα άδυτα των εταιρειών κολοσσών. 
  • Τα 2 πρόσωπα της Σοσιαλδημοκρατίας
  • Οι μπέμπηδες της Ευρώπης

Επικεφαλής της προσπάθειας η Σοφία Νικολάου μαζί με τον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό. Διευθυντής του νέου εντύπου θα είναι ο Κώστας Αργυρός

Το τραπεζικό και επιχειρηματικό ένθετο υπογράφει ο Νίκος Καρούτζος, ενώ επικεφαλής στο πολιτικό είναι η Νατάσα Ρουγγέρη.

Την ομάδα των «Παραδικαστικών» πλαισιώνουν πολλοί καταξιωμένοι δικαστικοί ρεπόρτερ μεταξύ των οποίων και η Ρεγγίνα Σπυράτου. ART director είναι ο Δημήτρης Φωτόπουλος.

Δείτε το σποτ της εφημερίδας #είδηση: