Αρχίζουν απόψε στις 21:15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ τα live του X Factor, του μεγαλύτερου μουσικού σόου παγκοσμίως με παρουσιαστή τον κορυφαίο έλληνα σταρ, Σάκη Ρουβά.

Το X Factor, μια παραγωγή υψηλών προδιαγραφών, έρχεται με πολλές εκπλήξεις σε full High Definition και μόνο μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς όμως θα είναι όταν στη σκηνή του «The X Factor» θα ανέβει ο Σάκης Ρουβάς για να τραγουδήσει, σε ένα σκηνικό που όμοιό του δεν υπάρχει! 

Ο Γιώργος Θεοφάνους, η Πέγκυ Ζήνα, η Τάμτα και ο Θοδωρής Μαραντίνης, οι τέσσερις έμπειροι κριτές του «The X Factor» έχουν δουλέψει εντατικά με την ομάδα τους και τώρα προσδοκούν στην αποδοχή του κοινού. Όλες οι ομάδες έχουν ξεκινήσει μαθήματα χορογραφίας με την χορογράφο των σταρ Chali Jennings, που έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.

Για το καλύτερο αποτέλεσμα των υποψηφίων μαθήματα φωνητικής για την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους έχει αναλάβει η Σαλίνα, την ομάδα της Πέγκυς Ζήνα ο ΄Ακης Δείξιμος, την ομάδα της Τάμτα η Βασιλική Ρόρρη και την ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη η Έλενα Πατρόκλου

Οι 16 διαγωνιζόμενοι θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους πάνω στη σκηνή του “The X Factor” κι αμέσως μετά το κοινό από το σπίτι του θα ψηφίσει μέσω τηλεφώνου τον αγαπημένο του τραγουδιστή ή γκρουπ. 

Από κάθε ομάδα θα αποχωρήσει ένας διαγωνιζόμενος κι έτσι από τις αρχικές 16 υποψηφιότητες θα απομείνουν για το δεύτερο live 12 υποψηφιότητες. Στο δεύτερο live θα αποχωρήσουν δύο διαγωνιζόμενοι και στα επόμενα θα αποχωρεί από ένας για να απομείνουν τη βραδιά του τελικού τρεις, που θα διεκδικήσουν την πρωτιά!

Από την πλευρά της, η λαμπερή Ευαγγελία Αραβανή θα μας μεταφέρει τον παλμό από τα backstage, αφού θα βρίσκεται στο πλευρό των διαγωνιζομένων για να τους ενθαρρύνει και να τους εμψυχώνει.