current views are: 8

24 Μαΐου 2016
Δημοσίευση12:39

«Πάμε Πακέτο»: Πέμπτη 26 Μαΐου

Την Πέμπτη 26 Μαΐου το άνοιγμα των δύο πακέτων θα αποκαλύψει καλά κρυμμένα μυστικά χρόνων 

Δημοσίευση 12:39’

Την Πέμπτη 26 Μαΐου το άνοιγμα των δύο πακέτων θα αποκαλύψει καλά κρυμμένα μυστικά χρόνων 

Την Πέμπτη 26 Μαΐου στον Alpha το άνοιγμα των δύο πακέτων θα αποκαλύψει καλά κρυμμένα μυστικά χρόνων και θα προσπαθήσει να φέρει κοντά, μετά από πολλά χρόνια, τρία αδέρφια.    

Η αποστολέας του πρώτου πακέτου είναι μια γυναίκα που από την ημέρα που γεννήθηκε έχει βιώσει άσχημες καταστάσεις. Για πολλά χρόνια, η μοναξιά της ήταν ο καλύτερός της φίλος. Η Ελένη, σε μικρή ηλικία, έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον δάσκαλο της, κάτι το οποίο έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της ζωής της. Αργότερα, για 17 χρόνια, ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο και σ’ αυτόν τον αγώνα ήταν πάλι μόνη της. Η ψυχολογία της έγινε εύθραυστη και η κατάθλιψη της «χτύπησε την πόρτα». Η Ελένη αναζητούσε μια σανίδα σωτηρίας, αλλά δεν υπήρχε κανείς. Μέχρι που εμφανίστηκε στη ζωή της ο πνευματικός της, ο Σεβασμιότατος Σεβαστιανός, ο αρχιεπίσκοπος καθολικών Αθηνών. Ποια είναι τα λόγια της Ελένης, που θα συγκινήσουν τον παραλήπτη; Μια ιστορία ζωής παράδειγμα για τους ανθρώπους που δεν το βάζουν κάτω στα δύσκολα και επιμένουν, μέχρι να βρουν τη σωτηρία της ψυχής τους. 

Η αποστολέας του δεύτερου πακέτου ταξιδεύει από το Σικάγο προκειμένου να εντοπίσει τους συγγενείς από την πλευρά του πατέρα της. Ενός πατέρα που επέλεξε συνειδητά να είναι απών από τη ζωή της. Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν ακόμη βρέφος και δεν ένιωσε ποτέ την πατρική στοργή. Τόσα χρόνια, ερχόταν σε εσωτερική σύγκρουση μέσα της η λογική με το συναίσθημα και δεν μπορούσε να παραμερίσει τον εγωισμό της και να πάρει την πρωτοβουλία να εντοπίσει τον πατέρα και τα αδέρφια της. Η αποστολέας τα παραμερίζει όλα και διεκδικεί μια θέση στη ζωή τους. Το παράπονο που κρύβει μέσα της την ωθεί να εξομολογηθεί δημόσια, για πρώτη φορά, όλα όσα την έπνιγαν από παιδί. Η «πόρτα» των παραληπτών θα είναι ανοικτή για την Σταματία;