Με τα λόγια αυτά περιέγραψε ο Φώτης Μπόμπολας στους συνδικαλιστές της  ΕΣΗΕΑ την αταλάντευτη πρόθεσή του να προχωρήσει στις αλλαγές που έχει αποφασίσει στον Πήγασο! Το αποκάλυψε στη σημερινή γενική συνέλευση των συντακτών ο Παναγιώτης Ράμμος, λέγοντας ότι (ο Μπόμπολας) τους είπε στα αγγλικά: «Any cost and no mercy»! (σ.σ. δεν γνωρίζω αν αγγλικά στέκει ή αν είναι ελληνική σύμπτυξη δύο γνωστών εκφράσεων, αλλά αυτό δεν έχει τόση σημασία).
Δεν είμαι το καταλληλότερο πρόσωπο να ερμηνεύσω κατά πόσο το εννοούσε αυτό που είπε ο κ. εκδότης.
Θυμάμαι ωστόσο ότι κάτι ώρες νωρίτερα, έλεγε ότι την Τρίτη, κλείνει (για να το ξανανοίξει με προσωπικό της αρεσκείας του) το Έθνος και το Έθνος της Κυριακής. Ότι κλείνει (για να μην την ξανανοίξει) την Ημερησία. Και ότι πουλάει στον (Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου) Μιχάλη Ανδρουλιδάκη το Goal και τον Sentra fm.
Σε ότι αφορά το Έθνος και την Ημερησία, αποδείχθηκε περίτρανα ότι επρόκειτο για άλλο ένα εκβιασμό- φάνηκε και από την προσφυγή στη δικαιοσύνη για να κριθεί παράνομη η απεργία. Για το Goal και τον Sentra fm, ακόμα δεν γνωρίζουμε.
Θέλω να πω δηλαδή- χωρίς να αποκλείω τίποτα- ότι ο Φώτης, αρέσκεται στο παιχνίδι των εκβιασμών…  Ειδικά αν αντιλαμβάνεται ότι περνάνε…

ΧΡ.ΑΝ