Συνεχίζονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις του Mega, όπου οι εργαζόμενοι βλέπουν πια καθαρά ότι το τοπίο εκεί που ξεθολώνει, εκεί όλα δείχνουν ολο και πιο σκοτεινά.  

Πέραν των διαφόρων προσωπικών οδυνηρών ιστοριών που υπάρχουν πλέον στο Mega, ήδη οι τεχνικοί θρηνούν τον θάνατο ενός συναδέλφου τους από ανακοπή και έναν βαριά τραυματία από εγκεφαλικό, υπάρχει και το πρακτικό από το οποίο προκύπτει ότι ένας τουλάχιστον μέτοχος "παίζει" καθαρά με τους εργαζόμενους.  

Όπως έγινε γνωστό, ο εμπνευστής και συντάκτης της ανακοίνωσης για την πρόθεση να κατατεθούν τα 3.000.000 ευρώ, ήταν ο Σταύρος Ψυχάρης και ουδέποτε υλοποιήθηκε, για τον απλούστατο λόγο ότι το σχέδιο φαινόταν απραγματοποίητο.  Διότι οι τράπεζες ήταν φανερό, και το ήξεραν όλοι, ότι περιμένει την κατάθεση των 22,5 εκ. ευρώ που είναι τα χρήματα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. Μόνο έτσι θα ‘ξεκλειδώσει ‘ η διαδικασία απελευθέρωσης ώστε να γίνουν αυτά που επιθυμεί η πλευρά Μπόμπολα- Φιλλιπόπουλου- Μάρη.  

Χθες ο κ. Σταύρος Ψυχάρης , σύμφωνα με πληροφορίες απέσυρε οριστικά το ενδιαφέρον του για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και δήλωσε στους μετόχους ότι δεν πρόκειται να καταθέσει τα 5.000.000 ευρώ. Λέγεται ότι υπάρχουν ήδη τα 17,5  των παλαιών και νέων επενδυτών (Φιλιππόπουλος, Μάρης) αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι η πλευρά του κ. Βαρδινογιάννη είναι πρόθυμη να καταθέσει 5.000.000 ευρώ. 

Ντ.Γκ.

TAGS