Η ιστορική εφημερίδα Ηχώ που εκδίδεται στην Κωνσταντινούπολη από το 1977, πλέον βρίσκεται σε όλα τα περίπτερα της Ελλάδας. Πρόκειται για την καθυστερημένη άφιξη της φωνής του ελληνισμού της Κωνσταντινούπολης στην ελληνική επικράτεια.

Η παρουσίαση του πρώτου μηνιαίου τεύχους που κυκλοφορεί σε όλα τα σημεία πώλησης στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Ιουνίου στις 12:00 το μεσημέρι, στο συνεδριακό κέντρο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, στην Φραγκούδη & Αλ. Πάντου, στην Καλλιθέα.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με χαιρετισμό της ΑΘΠ του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, θα ακολουθήσει χαιρετισμός του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κ. Λευτέρη Κρέτσου και θα ολοκληρωθεί με τις ομιλίες του προέδρου της ΟΙΟΜΚΩ καθ. κ. Νικού Ουζούνογλου, του κ. Ανδρέα Ρομπόπουλου, του Συμβούλου του ΓΓΕΕ κ. Γιώργου Φλωρεντή και του καθ. κ. Ιωάννη Μάζη. Τo πάνελ θα συντονίσει ο δημοσιογράφος κ. Κυριάκος Πεταλίδης.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τον Ελληνικό Ραδιοσταθμό της Πόλης (radio.ihotispolis.com), την ιστοσελίδα της ΓΓΕΕ (www.media.gov.gr) και την ιστοσελίδα της εφημερίδας ΗΧΩ (ihotispolis.com).