Νέα εικοσιτετράωρη απεργία στο Mega κήρυξε η ΕΣΗΕΑ, από τις έξι το πρωί της Παρασκευής έως τις 6 το πρωί του Σαββάτου. 

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ενωση Συντακτών, «οι απεργιακές κινητοποιήσεις συνεχίζονται έπειτα από την αθέτηση της δέσμευσης της εργοδοσίας να καταβάλει τις οφειλόμενες αποδοχές προς τους συναδέλφους δημοσιογράφους του β' 15νθημέρου Μαρτίου 2016, των αποδοχών των μηνών Απριλίου και Μαΐου 2016, καθώς και την ελλιπή πληροφόρηση των εργαζομένων, γεγονός το οποίο δημιουργεί κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας».

Εν τω μεταξύ, για πρώτη φορά στην ιστορία της τηλεόρασης ούτε τρέιλερ ούτε διαφημιστικά μηνύματα παίζουν στο Mega λόγω της απεργίας όλων των εργαζομένων!

Με τη σύμφωνη γνώμη όλων των εργαζομένων διοικητικών και τεχνικών που κλείδωσαν τα γραφεία τους και απεργούν, αποφασίστηκε να εκπέμπει μόνο πρόγραμμα το κανάλι χωρίς να πέφτουν τρέιλερ ή διαφημίσεις. έτσι όταν τελειώνει μια εκπομπή ή μια ταινία χωρίζεται από το επόμενο πρόγραμμα με το σήμα του καναλιού.

Είναι και αυτό ενα πρωτόγνωρο θέμα των ημερών μες τη γενική σύγχυση. Να δούμε τι αλλο θα δούμε ώσπου να παρθούν οι αποφάσεις για το κανάλι...