Αιχμές για τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ κ. Λάμπη Ταγματάρχη άφησε στην πρωινή εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης ο δημοσιογράφος Γιώργος Δαράκης, ενώ στο δεύτερο επεισόδιο της δήθεν κόντρας ο διευθύνων εμφανίστηκε στην εκπομπή. 

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Πέμπτης,  ο δημοσιογράφος περιέγραφε στον συμπαρουσιαστή του Γιάννη Δάρρα μία συνάντηση που είχε με τον κ. Ταγματάρχη λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά πως είναι έξαλλος.

" Χθες ο διευθύνοντας κατέβηκε στο ισόγειο, πρώτη φορά τον είδα να κατεβαίνει, με συναντάει στον διάδρομο και μου λέει εσείς οι δύο το πρωί είστε πολύ σοβαροί, με ύφος τουλάχιστον Αντισυνταγματάρχη. Είναι και οι ειδήσεις, τόλμησα να πω!" είπε ο Δαράκης.

Λίγο αργότερα αναφέρθηκε στη νέα εκπομπή που αναλαμβάνει ο κ. Ταγματάρχης: 

Δεν λες που αποφάσισε τώρα να κάνει τον δημοσιογράφο και θα κάνει εκπομπή κατ εξαίρεση. Γιατί ξέρεις η σχέση που έχει με την όπερα, είναι ένας τύπος που πουλάει δίσκους αρχοντορεμπέτικου. Κάνει εκπομπή, την οποία εκπομπή ποιος την ενέκρινε; Ο διευθυντής δημοτικών εκπομπών δεν την ενέκρινε. Άσε που είναι ικανός να μας χρησιμοποιήσει για να γνωρίσει τον Τσακνή.


Οι αναφορές του Γιώργου Δαράκη στον Λάμπη Ταγματάρχη προκάλεσαν πλήθος ερωτημάτων. Πολλοί λένε ότι ήταν στημένο επειδή έχουν φτάσει σε απόγνωση της τηλεθέασης μπας και τσιμπήσει το μηχανάκι της AGB. Ακόμα όμως και στημένο να ήταν, μάλλον παραείναι για την ΕΡΤ... 

Την Παρασκευή δε ο κ. Ταγματάρχης ως προσκεκλημένος της εν λόγω εκπομπής αποφάσισε να βάλει τέλος στην κόντρα... 

 

TAGS