Όταν καυγαδίζουν (χωρίς γούστο) στο Ραδιομέγαρο

Και ξαφνικά μας προέκυψε καυγάς στην ΕΡΤ. Με τους δημοσιογράφους Γιώργο Δαράκη και Γιάννη Δάρρα της «Πρωινής Ζώνης» να αμφισβητούν την επιλογή του διευθύνοντα συμβούλου Λάμπη Ταγματάρχη να κάνει συνεντεύξεις. Όπου ακούστηκαν διάφορα του στυλ «παριστάνει τον δημοσιογράφο», «έχει ύφος συνταγματάρχη», «ποιος του ενέκρινε την εκπομπή», «κάποιοι στο ΔΣ τα έχουν κάνει πλακάκια» κλπ. κλπ.

Χτες έγινε αυτό και σήμερα βγήκε ο Λάμπης Ταγματάρχης στην «Πρωινή Ζώνη» και το μπαλαμουτιάσανε κάπως το πράγμα με πλάκα και χαβαλέ και τέτοια πράγματα ανθηρά και αφρώδη τέλος πάντων.

Και σκέφτομαι τώρα εγώ με το φτωχό μου το μυαλό:
Αν ήτανε τρολιά, να ενημερώσουμε το Provocateur να τους κάνει μαθήματα τους δόλιους. Δεν το κατέχουν το άθλημα.
Αν ήταν διαφημιστικό κόλπο, να ειδοποιήσουμε τον σεναριογράφο των “Mad men” ότι ήρθε η ώρα να καταθέσει τα πτυχία του και να δώσει τέλος στη ζωή του.
Αν ήταν πραγματικός τσαμπουκάς εντός της μεγάλης οικογένειας της ΕΡΤ, να πληροφορήσουμε τα καϊνάρια του Ραδιομεγάρου ότι στις 11 του μηνός κλείνει ένας χρόνος από τότε που ξανάνοιξε το μαγαζί. Και τέτοια μαγκιλίκια καλόν είναι να αποφεύγονται.
Διότι, ο Έλλην και η Ελληνίς εξακολουθούν να πληρώνουν από το υστέρημά τους την ΕΡΤ και τις παραφυάδες της. Και εξακολουθούν να απαιτούν σοβαρότητα και όχι μπουρδίτσες. Άμα τους αρέσει στην Αγία Παρασκευή. Άμα δεν τους αρέσει, να βγούνε στην ελεύθερη αγορά να δούνε τι θα πει βερίκοκο!