Ο Γιάννης Πρετεντέρης χθες, η αλήθεια να λέγεται, δεν ήταν λυπημένος. Το αντίθετο θα έλεγα. Στην έναρξη του δελτίο του Mega, χαμογελώντας, είπε το καταπληκτικό «Όλγα σήμερα παραιτήθηκε η κυβέρνηση». Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την επικοινωνιακή ομάδα του Μεγάρου Μαξίμου. Η χαρά του Γιάννη καταγράφηκε και σήμερα αποτέλεσε ένα από τα θέματα συζήτησης. Και εναντίον του, χρησιμοποιήθηκαν εκφράσεις τις οποίες η γαλλική μου παιδεία δεν επιτρέπει να αναπαράγω.
Θα πείτε, εδώ η κυβέρνηση κλυδωνιζόταν (sic έκφραση) και στο Μαξίμου ασχολούνται με το αν ο Πρετεντέρης είναι χαρούμενος ή σαν τεθλιμμένος συγγενής; Σωστό κι αυτό, αλλά για το δικό μας το μυαλό.
Οι Πετρουλακο-ελενόπουλοι, έχουν όμως διαφορετική άποψη, συνεπικουρούμενοι από διάφορους Παπαχατζήδες- αυτό το παιδί πρέπει να πάρει βραβείο για την ιδέα και υλοποίηση του βίντεο με τον απολογισμό των 20 μηνών διακυβέρνησης.
Θέλουν τον Πρετεντέρη να κλαίει και να γελάει ανάλογα με τα σκαμπανεβάσματα της Κυβέρνησης, σαν τον Καψή ένα πράμα.

ΥΓ1: Για τα νούμερα του δελτίου μην ρωτάτε. Αν είδα καλά το «Πρώτο Θέμα», πάλι ξύλο φάγανε, αν και το είχαν κάνει κάτι σαν Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών. Σκεφτείτε να έκλαιγε και ο Πρετεντέρης...

ΥΓ2: Αν πρόσεξα καλά σήμερα το πρωί, ο Μ. Καψής απέκτησε σοβαρό ανταγωνισμό. Τον Βασίλη (αν δεν κάνω λάθος)  Βασιλόπουλο της ΝΕΤ. Τι είναι τούτος; Όλα τα ΠΑΣΟΚικά τα ξέρει καλύτερα και από τον Χυτήρη...
 

ΧΡ.ΑΝ