current views are: 10

13 Ιουνίου 2016
Δημοσίευση15:58

X – Factor: Όλα όσα έγιναν στο 4ο live

Ένα εντυπωσιακό, λαμπερό θέαμα, ένα σόου που ξεσήκωσε για μια ακόμη φορά το κοινό, απόλαυσαν οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ το βράδυ της Παρασκευής

Δημοσίευση 15:58’

Ένα εντυπωσιακό, λαμπερό θέαμα, ένα σόου που ξεσήκωσε για μια ακόμη φορά το κοινό, απόλαυσαν οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ το βράδυ της Παρασκευής

Ένα εντυπωσιακό, λαμπερό θέαμα, ένα σόου που ξεσήκωσε για μια ακόμη φορά το κοινό, απόλαυσαν οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ το βράδυ της Παρασκευής, με την προβολή του τέταρτου live του “The X Factor”, του μεγαλύτερου μουσικού show παγκοσμίως και με την παρουσία της Ανδριάννας Μπάμπαλη και του Rous. Ο Σάκης Ρουβάς, όπως πάντα στο τιμόνι της παρουσίασης του “The X Factor”, κέρδισε τις εντυπώσεις με τη λάμψη του και το ταλέντο του, υποδεχόμενος στη σκηνή τους τέσσερις κριτές: Γιώργο Θεοφάνους, Πέγκυ Ζήνα, Τάμτα και Θοδωρή Μαραντίνη.

Η Χριστίνα Ζαντή και η Τάνια Μπρεάζου από την ομάδα της Τάμτα κλήθηκαν να τραγουδήσουν ένα ακόμη τραγούδι, που έκρινε την παραμονή τους στο show. Τελικά από την αναμέτρηση των δύο υποψηφίων οι τέσσερις κριτές έκριναν να αποχωρήσει από το σόου η Χριστίνα Ζαντή.

Η Ευαγγελία Αραβανή κατά τη διάρκεια της βραδιάς βρισκόταν στο ειδικά διαμορφωμένο green room, όπου είχε δίπλα της όλους τους συμμετέχοντες. Παράλληλα μας ενημέρωνε και για τα όσα καταγράφονταν στα social media διαβάζοντας μερικά από τα μηνύματα που «ανέβαιναν» εκείνη τη στιγμή. Εντυπωσιακά ήταν για μια ακόμη φορά τα σκηνοθετικά ευρήματα που συνόδευαν όλα τα μουσικά κομμάτια αλλά και τα χορευτικά υπό τις οδηγίες της χορογράφου των σταρ Chali Jennings. Το κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου από νωρίς είχε γεμίσει ασφυκτικά με τον κόσμο για να εμψυχώσει τους διαγωνιζόμενους. Ένα μεγάλο πάρτι είχε στηθεί και πάλι με κοινό και συμμετέχοντες να ζουν στο έπακρο την κάθε στιγμή.

Την αρχή του τέταρτου live έκανε ο Πιλάτος Κουνατίδης που ερμήνευσε το «Αν είσαι ένα αστέρι». Ακολούθησαν και οι υπόλοιποι 8 φιναλίστ με την εξής σειρά: η Τάνια Μπρεάζου με το “This is a man’ s world”, οι “Stereo Soul” με το «Της καληνύχτας τα φιλιά», η Χριστίνα Ζαντή με το «Έλα γρήγορα», ο Αλέξανδρος Πιτσάνης με το «Η γιορτή των ζεϊμπέκηδων», ο Ίαν Στρατής με το “What do you want from me”, η Νωαίνα με το «Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει», η Χριστιάνα Μπούνια με το “Cancao do mar» και ο Ανδρέας Λέοντας με το «Ποτέ ξανά».

Κι αφού ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους όλοι οι διαγωνιζόμενοι, στη σκηνή ανέβηκαν η Ανδριάννα Μπάμπαλη με τον Rous που ερμήνευσαν το « Ούτε γι’ αστείο», ένα τραγούδι που ακούστηκε για πρώτη φορά στη σκηνή του σόου πριν κυκλοφορήσει ψηφιακά και στα ραδιόφωνα τη Δευτέρα 13 Ιουνίου.

Στο τέλος της βραδιάς οι τέσσερις ομάδες ανέβηκαν στη σκηνή μαζί με τον μέντορά τους για ν’ ακούσουν τις προτιμήσεις του κοινού. Ο Σάκης Ρουβάς ανακοίνωσε τις δύο διαγωνιζόμενες με τις λιγότερες ψήφους, και μετά την τραγουδιστική αναμέτρηση των δύο, η κριτική επιτροπή έκρινε ποιος θα παραμείνει και στο πέμπτο live του “The X Factor”.

Το επόμενο ραντεβού, όπου οχτώ πια συμμετέχοντες παίρνουν θέση για το πέμπτο live του “The X Factor”, την Παρασκευή 17 Ιουνίου στις 21.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.