Το ωριαίο μουσικό φιλμ της Beyonce με τίτλο «Lemonade», το οποίο προβλήθηκε για πρώτη φορά το Σάββατο 23 Απριλίου αποκλειστικά από την HBO, έρχεται σε ‘Α τηλεοπτική μετάδοση στην Ελλάδα από το αγαπημένο ψυχαγωγικό κανάλι της Nova, Novalifε, το Σάββατο 18 Ιουνίου, στις 18:50.

Πρόκειται για το έκτο κατά σειρά studio και δεύτερο visual άλμπουμ της μεγάλης ντίβας της ποπ, το οποίο απέσπασε πολύ θετικές κριτικές σε όλο τον κόσμο, ενώ θεωρήθηκε ως ένα από τα καλύτερα άλμπουμ της καριέρας της μέχρι σήμερα. Το «Lemonade» έφτασε στο νούμερο ένα του αμερικανικού Billboard 200, ξεπερνώντας σε πωλήσεις τα 485.000 αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα λανσαρίσματος του και δίνοντας έτσι στην Beyonce το έκτο κατά σειρά νούμερο ένα άλμπουμ στην Αμερική.  Το hashtag # LEMONADE έγινε μέσα σε λίγα λεπτά το πιο δημοφιλές σε αρκετές χώρες ξεπερνώντας τα 3 εκατομμύρια tweets.

Στο άλμπουμ συμμετέχουν οι Jack White, Kendrick Lamar, The Weeknd & James Blake, καθώς και πολλοί άλλοι καταξιωμένοι δημιουργοί, ενώ διαθέτει 12 νέα τραγούδια.

Nova… ζεις καλύτερα!!!