current views are: 9

17 Ιουνίου 2016
Δημοσίευση13:00

Η επιτυχία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Με τεράστια επιτυχία στέφθηκε η χθεσινή Μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

 

Δημοσίευση 13:00’

Με τεράστια επιτυχία στέφθηκε η χθεσινή Μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

 

Με τεράστια επιτυχία στέφθηκε η χθεσινή Μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Ξεπέρασαν τους 50.000 οι πολίτες που αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια και κατέκλυσαν το στάδιο προσφέροντας τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη .

Πάνω από 120 τόνοι τροφίμων συγκεντρώθηκαν για να διατεθούν στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων, της Περιφέρειας Στερεάς  Ελλάδας και μέσω της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος σε όσους δήμους στην Ελλάδα έχουν ανάγκη.

Οι μεγάλες φωνές της Ελλάδας υπό τη διεύθυνση  του Σταύρου Ξαρχάκου ταξίδεψαν όλους όσους  βρέθηκαν στη χθεσινή Μεγάλη Συναυλία.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για τον Ελληνισμό και με κοινό όραμα την αλληλεγγύη και την αξιοπρέπεια τόσο ο συνθέτης όσο και οι μεγάλοι ερμηνευτές ενώθηκαν με την ίδια ζέση και ευαισθησία.

Οι χιλιάδες θεατές απόλαυσαν όλους τους  μεγάλους καλλιτέχνες που ενίσχυσαν αυτήν την προσπάθεια :Χάρις Αλεξίου, Ελένη Βιτάλη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Σταμάτης Κραουνάκης, Μανώλης Μητσιάς, Γιώργος Νταλάρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ηρώ Σαϊα.

Το  «Όλοι Μαζί Μπορούμε» θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της Μεγάλης αυτής συναυλίας : Ευχαριστούμε θερμά τον συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο και τους καλλιτέχνες :Χάρις Αλεξίου , Ελένη Βιτάλη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Σταμάτη Κραουνάκη, Μανώλη Μητσιά, Γιώργο Νταλάρα, Μίλτο Πασχαλίδη, Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Ηρώ Σαϊα .

 Ιδιαίτερα ευχαριστούμε για την υποστήριξη τους : Εθελοντές του « Όλοι Μαζί Μπορούμε», Παναθηναϊκό Στάδιο, Δήμος Αθηναίων, Ελληνική Μεταφορική Κοντεϊνερς ΑΕ, Ελληνική Αστυνομία & τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, Συγκοινωνίες Αθηνών (ΟΑΣΑ) & τις Σταθερές Συγκοινωνίες ΑΕ (ΣΤΑΣΥ), την εταιρία Hellenica και την MINOS EMI για την καλλιτεχνική επιμέλεια και την οργάνωση παραγωγής της συναυλίας.