Την έγγραφη άποψη του καναλιού Ε για την ματαίωση του σώου της Ρούλας Κορομηλά περιμένουν ο δήμαρχος και το Δ.Σ της Σύρου. «Η συμφωνία μας είναι με το κανάλι» μας είπε ο δήμαρχος και πρόσθεσε λέγοντας πως «για αυτό δεν θα ήθελα να μιλήσω». Όμως η Ρούλα είναι για μας ένα ξεχωριστό πρόσωπο και ελπίζαμε να ξαναέρθει εδώ και να την τιμήσουμε. Οι απόψεις μας θα γίνουν γνωστές μετά την ανακοίνωση του καναλιού. Την ίδια ώρα η γνωστή παρουσιάστρια νοιάζεται για το αν θα πληρωθούν οι συνεργάτες της.

Τι λένε από το περιβάλλον της Ρούλας

Είναι γεγονός ότι η Ρούλα αποτελεί παρελθόν από το Ε, μετά την απόφασή της όπως όριζε το συμβόλαιο της και όπως κύκλοι της παραγωγής της αναφέρουν, να μην δεχτεί συμπαρουσιαστή του σώου της τον Μένιο Φουρθιώτη.

Αλλά η μεγαλύτερη ανησυχία και το πλέον μείζον θέμα δημιουργήθηκε από την παράκληση καθημερινή σχεδόν της Ρούλας να πληρωθούν ολοι στην ομάδα παραγωγής που είναι απλήρωτοι από τον Απρίλιο. Πήραν μόλις ένα μισθό και τους χρωστάνε τον Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο.

Το σώου ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με άλλους καλλιτέχνες και παρουσιαστή ενώ η Έλενα Παπαρίζου ακύρωσε τη συμμετοχή της.