Με τη συναυλία του Σταμάτη Κραουνάκη, τη Δευτέρα 27 Ιουνίου και ώρα 20:30, ανοίγει η αυλαία των 21 συναυλιών που περιλαμβάνει η πολιτιστική-μουσική δράση «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή», την οποία συνδιοργανώνουν η ΕΡΤ και ο Δήμος Αγίας Παρασκευής.

Με αφορμή την εναρκτήρια συναυλία του στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης, στιχουργός, ερμηνευτής,  παραγωγός και συγγραφέας, δήλωσε: 

Παιδί του Ραδιοφώνου, γνώριμοι όλοι εκεί από παιδί, Παπαστεφάνου, Μιχαλίτση, Τάσος Λιγνάδης, Καμπανέλλης,  Μαυρουδής, Ρηνιώ Παπανικόλα και το ανεπανάληπτο Τρίτο του ανΑρχικού Χατζιδάκι του τεράστιου!!! Κι ο Χορν ε;

«Αυτά τα ονόματα παίζανε. Τους πρόλαβα. Πνευματικότητα. Τα κορίτσια στα πικ απ. Η Έφη Μεταλληνού, η Έφη Πουλοπούλου, η Ντόλυ, η Έλενα... Ο διάδρομος με τα κορίτσια κι εγώ με τα  κυκλοφορημένα μου βινύλια, πρώτες δουλειές σε μία-μία  μ’ αφιερώσεις... Οι ηχολήπτες, άλλοι εδώ άλλοι όχι πια, νιάτα. Αέρας…».

«Με χαρά είπα “ναι” να ξεκινήσουμε τις γιορτές στο προαύλιο με δωρεάν είσοδο. Το 2013 τα είχαμε σπάσει, με το μαύρο. Σηκώθηκε μεγάλος κουρνιαχτός. Αλλά στο Ραδιόφωνο είχα μεγάλες αγάπες. Για τον Γιώργο Γιουκάκη και τα παιδιά του Δεύτερου, του Ραδιοφώνου, το ερτζιανό των Ελλήνων. Το Ραδιόφωνο που τόσο αγαπώ, με όλη την παρέα του “OΛΟΙ ΕΝΑ” φίλα με... στο προαύλιο... εκτός προγράμματος και μ’ ό,τι φέρει το βράδυ...».