current views are: 8

30 Ιουνίου 2016
Δημοσίευση09:30

Person Of Interest – Το τελευταίο επεισόδιο του 4oυ κύκλου στο Star

Σήμερα Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 21:00 θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του 4ου κύκλου της αγαπημένης σειρά

Δημοσίευση 09:30’

Σήμερα Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 21:00 θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του 4ου κύκλου της αγαπημένης σειρά

Σήμερα Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 21:00 θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του 4ου κύκλου της αγαπημένης σειράς αστυνομικού μυστηρίου «Person Of Interest».

Στο φινάλε της σεζόν, ο Φιντς και η Ρουτ δίνουν μάχη με τον χρόνο για να προστατέψουν τη Μηχανή, που έχει εντοπιστεί από τους αντιπάλους τους, το πρόγραμμα Samaritan. Την ίδια ώρα, ο Ρις βρίσκεται ανάμεσα στα πυρά των μαφιόζων Ίλάιας και Ντόμινικ…

Σε ένα συγκλονιστικό επεισόδιο, η Μηχανή καταφέρνει να αποκρούσει όλες τις επιθέσεις του Samaritan και την τελευταία στιγμή να «αποθηκευθεί» από τον Φιντς μέσα σε έναν μικρό αλεξίσφαιρο χαρτοφύλακα. Η ομάδα είναι περικυκλωμένη στις εγκαταστάσεις ενός παλιού εργοστασίου και επιχειρεί να διαφύγει και να σώσει την πολύτιμη Μηχανή.

Θα καταφέρουν όλοι οι ήρωες να σωθούν; Θα γλιτώσουν από τον καταιγισμό πυρών των αντιπάλων; Και – το κυριότερο – θα μπορέσουν να επαναφέρουν τη Μηχανή «στη ζωή» και να επιβιώσουν σε έναν κόσμο που κυριαρχείται πλέον από τον Samaritan;

Τελευταίο επεισόδιο του 4ου κύκλου την Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 21:00.

Από τη Δευτέρα 4/7 και κάθε Δευτέρα – Παρασκευή στις 21:00 θα προβάλλεται η νέα σειρά υπερπαραγωγή “Pablo Escobar”. Στις σειρές λέμε Star!