Ένας μετά τον άλλο οι περισσότεροι δημοσιογράφοι του Μέγκα (απλήρωτοι εδώ και 3 μήνες) αναζητούν σε άλλα κανάλια τηλεοπτική στέγη.

Ηδη αποχώρησε και εντάχθηκε στο δυναμικό του δελτίου ειδήσεων του Αλφα η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου που κάλυπτε στο Μέγκα τις εξωτερικές ειδήσεις.

Σήμερα υπέγραψε με τον Αλφα και η ελεύθερη ρεπόρτερ Ελένη Λαζάρου ,ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο και για συζητήσεις που έχουν άλλοι ρεπόρτερ με κανάλια ,όπως ο ΑΝΤΕΝΑ και το ΣΤΑΡ.

Ο φόβος πολλών ότι το Μέγκα θα μείνει εκτός τηλεοπτικού νυμφώνος (με τις νέες άδειες) και η άρνηση των μεγαλομετόχων να συνεισφέρουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου έχει οδηγήσει την κατάσταση στο απροχώρητο και ήδη ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων σχεδόν δεν μεταδίδονται λόγω των στάσεων εργασίας.

Η αποψίλωση του Μέγκα είχε αρχίσει από το 2012 όταν αποχώρησαν τα "βαριά"ονόματα των ρεπόρτερ ,όπως και πριν από λίγο διάστημα όταν άλλοι 4 ικανοί ρεπόρτερ και ένας αρχισυντάκτης επέλεξαν να φύγουν αρνούμενοι νέα μείωση του μισθού τους την τρίτη κατά σειρά από το 2011.