current views are: 10

14 Ιουλίου 2016
Δημοσίευση05:00

UPDATED: Rising Star: Το αντίπαλον δέος του «The Voice» – Παρουσιαστής και κριτές

Η pre – casting διαδικασία για το νέο talent show, που θα προβληθεί στον ΑΝΤ1, ξεκίνησε!

Δημοσίευση 05:00’

Η pre – casting διαδικασία για το νέο talent show, που θα προβληθεί στον ΑΝΤ1, ξεκίνησε!

Η pre – casting διαδικασία για το νέο talent show, “Rising Star“, που θα προβληθεί στον ΑΝΤ1, ξεκίνησε!

Στα social media δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες και βίντεο, όπου οι υποψήφιοι περιμένουν τη σειρά τους.

ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ TALENT SHOW ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΔΥΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΠΑΘΛΑ: ΕΝΑ ΠΛΗΡΕΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ HEAVEN MUSIC ΑΞΙΑΣ  ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ .

Θα το παρουσιάσει ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ έχουν ήδη κάνει επαφή με τον Αντώνη Ρέμο, τη Δέσποινα Βανδή, οι οποίοι ήταν και στο “The Voice”, αλλά και με την Έλενα Παπαρίζου και τον Χρήστο Μάστορα από τις Melisses.

Rising Star, το πιο πρωτοποριακό και διαδραστικό talent show παγκοσμίως που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ ενεργού συμμετοχής των τηλεθεατών … έρχεται το φθινόπωρο στον ΑΝΤ1!

Το Rising Star έχει ανατρέψει τα δεδομένα στον κόσμο των talent shows αποτελώντας την απόλυτη καινοτομία στην τηλεοπτική ψυχαγωγία. Η λογική του διαφοροποιείται από εκείνη των υπολοίπων shows, καθώς πρόκειται για μια live ψυχαγωγική εκπομπή, στην οποία οι τηλεθεατές πρωταγωνιστούν με την ενεργό συμμετοχή τους! Tους υποψήφιους αναλαμβάνουν να αξιολογήσουν κορυφαίοι καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας!

Κατά τη διάρκεια  κάθε live εκπομπής, το κοινό μπορεί να αποφασίζει σε πραγματικό χρόνο εάν κάθε διαγωνιζόμενος θα συνεχίσει στην επόμενη διαγωνιστική φάση μέσω της χρήσης μιας δωρεάν εφαρμογής που θα έχει κατεβάσει στο κινητό του. Είναι εντυπωσιακό πως μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί παγκοσμίως πάνω από 150 εκατομμύρια χρήστες της συγκεκριμένης εφαρμογής.

Εκατομμύρια fans σε όλο τον πλανήτη παρακολουθούν και αναδεικνύουν το επόμενο Rising Star σε περισσότερες από 17 χώρες. Η.Π.Α., Κίνα, Γαλλία, Ισραήλ, Βραζιλία, Αργεντινή, Πορτογαλία, Τουρκία, Ουγγαρία, Ινδονησία είναι μερικές από τις χώρες, στις οποίες μεταδόθηκε με τεράστια επιτυχία το πρόγραμμα, αναδεικνύοντας έτσι δεκάδες νέα ταλέντα της μουσικής βιομηχανίας.

Το πιο πρωτοποριακό και διαδραστικό talent show έχει ήδη αποσπάσει σημαντικά βραβεία σε διεθνείς διοργανώσεις, όπως στον 18ο ετήσιο διαγωνισμό των Webby Awards, στον διαγωνισμό για το καλύτερο TV app του 2015 στα Connect Awards, καθώς και στα International Digital Emmy Awards.

Η διαδικασία ξεκίνησε. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή online στο παρακάτω link:http://www.antenna.gr/risingstar/form

Είτε καλώντας στα νούμερα της audiotext: 2111815960  (αστική χρέωση )

Είτε στέλνοντας μήνυμα: Σ1 (ΚΕΝΟ) ΟΝΟΜ/ΜΟ στο 19039  (χρέωση 0,11€/SMS συμπ. ΦΠΑ)

Γραφείο Εξυπηρέτησης: 211 1815921

Rising Star. Είσαι τηλεθεατής; Είσαι κι ο κριτής! Τώρα το επόμενο μουσικό αστέρι το επιλέγεις εσύ!

Από το φθινόπωρο στον ΑΝΤ1!