Το παράκαναν στην ΕΡΤ!  Τους πληρώνουμε, ακούμε την απίστευτη προπαγάνδα τους,  βλέπουμε τα ανύπαρκτα προγράμματα τους, τις αποτυχίες τους, ε να έχουμε απαίτηση για άμεση και έγκυρη ενημέρωση μάλλον πάει πολύ ε;

Εδώ που τα λέμε τον ύπνο του δικαίου είχαν και τα άλλα κανάλια πλην του ΣΚΑΪ  που η είδηση βρήκε τους δημοσιογράφους να διασκεδάζουν στη γιορτή της εταιρείας και έτσι έφυγαν όλοι σφαίρα για τις μεταδόσεις! 

Ο κόσμος ολόκληρος ήταν συγκλονισμένος, τα δίκτυα παντού  μετέδιδαν λεπτό προς λεπτό τις δραματικές εξελίξεις, με τους νεκρούς να αυξάνονται αλλά στην Ελλάδα όσοι παρακολουθούσαν Mega, Αντέννα, Alpha, Star και την κρατική ΕΡΤ δεν πηραν χαμπάρι για πάνω από δύο ώρες! 

Παρακολουθούσαν κανονικά επαναλήψεις και ντοκυμαντέρ, λες και δεν είχε συμβεί απολύτως τίποτα. 

Και αναρωτιέται κανείς που είναι οι εποχές, που λειτουργούσαν τα συνεργεία, οι βάρδιες και οι μαραθωνιες μεταδόσεις;  Αν θελήσουμε να πούμε ότι η κρίση χτύπησε και την ενημέρωση, μια καλή δικαιολογία να πάρεις άδεια για κανάλι εκτός από το χρήμα δεν είναι και η έγκυρη ενημέρωση; 

Αλλά η κρατική ΕΡΤ, που ζει με τα λεφτά των φορολογουμένων, έχει δικαίωμα να… κοιμάται τον ύπνο του δικαίου; Και πως περιμένει να έχει νούμερα τηλεθέασης ή ειδήσεις αξιόπιστες όταν δεν μπορει στοιχειωδώς να αποδείξει τη διαφορά της από την ιδιωτική τηλεόραση. Κρίμα που για την ΕΡΤ δεν υπάρχει αξιολόγηση αδειοδότησης. Φοβούμαι δεν θα μπορούσε να την πάρει.  

Τα εύσημα λοιπόν στον ΣΚΑΙ. Σε αυτή την περίπτωση είχε αντανακλαστικά ενός γρήγορου, άμεσου καναλιού με συνεχή ροή. Μπράβο του….