current views are: 5

22 Ιουλίου 2016
Δημοσίευση16:52

«Παραπολιτικά»: Αιφινιάζει με κάλπες το Μαξίμου – Τι προβλέπει το plan B του Τσίπρα

Με τίτλο «Αιφινιάζει με κάλπες το Μαξίμου. Τι προβλέπει το plab B του Τσίπρα» κυκλοφορούν το Σάββατο 23 Ιουλίου τα «Παραπολιτικά».

Δημοσίευση 16:52’

Με τίτλο «Αιφινιάζει με κάλπες το Μαξίμου. Τι προβλέπει το plab B του Τσίπρα» κυκλοφορούν το Σάββατο 23 Ιουλίου τα «Παραπολιτικά».

Με τίτλο «Αιφινιάζει με κάλπες το Μαξίμου. Τι προβλέπει το plan B του Τσίπρα» κυκλοφορούν το Σάββατο 23 Ιουλίου τα «Παραπολιτικά».

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι δημόσιοι υπάλληλοι και μαθητές είναι οι στόχοι του πρωθυπουργού, την επιχείρηση μείωσης της διαφοράς στα γκάλοπ, πώς θα διασφαλιστεί ο ρόλος του ρυθμιστή για τον ΣΥΡΙΖΑ και τι παροχές θα ανακοινωθούν, ενώ γράφει για τις διπλές εκλογές και την κυβέρνηση του προοδευτικού χώρου.

Διαβάστε ακόμα στα «Παραπολιτικά»:

ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Ο «πατριάρχης» των τραπεζών αποχώρησε…

ΝΕΟ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ
•    Ένταση στις σχέσεις με την Άγκυρα
•    Fast track έκδοση για να πέσουν οι τόνοι
•    Ιστορίες με πλωτά και ακταιωρούς στο Αιγαίο

Η MEGAΛΗ ΑΝΟΔΟΣ ΚΑΙ ΠΤΩΣΗ
27 χρόνια παρέμβαση χωρίς… άδεια

ΕΠΙΘΕΣΗ… ΦΙΛΙΑΣ
Πώς ο Κυριάκος απαντά τώρα στους βαρόνους

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Αντεπίθεση με Εξεταστική για τράπεζες

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ
Προς διεύρυνση με Παπανδρέου και Κουβέλη

ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ
«Δεν γίνομαι… πρόβατο για να πάρω γραμμή»

ΥΠΟΘΕΣΗ UBS
Εντόπισαν το «βαθύ λαρύγγι» των Ελβετών

ΑΕΚ
Καταγγελλίες από παίκτες για φοροαπάτη

Γ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Καμία χάρη και σε κανέναν διεφθαρμένο

ΜΟΥΣΕΙΟ «ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ»
Μια προσφορά ιστορικής μνήμης για την Κρήτη

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ
Η ανάγκη των κυβερνητικών συμμάχων για ΝΔ

MEDIA
«Αρραβώνας» του Σαββίδη με τον Κοντομηνά

    

Μαζί, super προσφορές για όλους: 
    
ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΒΙΒΛΙΩΝ | ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Κωνσταντίνος Καραμανλής – Ο τελευταίος μεγάλος

Ο έγκριτος δημοσιογράφος Νίκος Σίμος θυμάται την ιστορία της Νέας Δημοκρατίας, τις προσωπικότητες και τα γεγονότα που διαμόρφωσαν την πορεία της, όπως ο ίδιος τα έζησε μέσα από την πολύχρονη θητεία του στο πολιτικό ρεπορτάζ.
Όλοι οι μεγάλοι ηγέτες του ιστορικού κόμματος που πρωταγωνίστησαν στις εξελίξεις της χώρας και έβαλαν τη δική τους σφραγίδα στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας, σκιαγραφούνται με γλαφυρότητα μέσα από ανέκδοτες ιστορίες, άγνωστα περιστατικά, σπάνια στιγμιότυπα και προσωπικές αφηγήσεις.
Γνωρίστε τα πρόσωπα πίσω από τους ηγέτες και τις αληθινές ιστορίες πίσω από τα γεγονότα, που ανέδειξαν τη Νέα Δημοκρατία ως τη μεγαλύτερη δημοκρατική παράταξη του τόπου, από τη Μεταπολίτευση έως σήμερα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ | ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΑΛΛΗΣ | ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΒΕΡΩΦ | ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ | ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΕΒΕΡΤ | ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ | ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Μη χάσετε το 1ο βιβλίο της σειράς: Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο τελευταίος μεγάλος
Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής υπήρξε η πολιτική προσωπικότητα που σφράγισε με την παρουσία του τη μεταπολεμική ιστορία της Ελλάδας. Και το κυβερνητικό του έργο θα πρέπει να αξιολογηθεί υπό το πρίσμα των δυσχερέστατων συνθηκών κάτω από τις οποίες εκλήθη να κυβερνήσει την Ελλάδα και προδικτατορικά και στα χρόνια της Μεταπολίτευσης. Ο ιδρυτής της Εθνικής Ριζοσπαστικής Ένωσης και, μετά τη δικτατορία, της Νέας Δημοκρατίας, με ορθές επιλογές σε πρόσωπα και ακόμα σωστότερες προσωπικές αποφάσεις, ανασυγκρότησε τη χώρα, αποκατέστησε τη Δημοκρατία και εξασφάλισε στην Ελλάδα μία θέση στην οικογένεια των ισχυρών ευρωπαϊκών κρατών. Ήταν η προσωπικότητα που δίδαξε πολιτικό ήθος και ως τέτοιος πολιτικός «δάσκαλος» έχει μείνει στη μνήμη μας.

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 
ΤΟΥΡΚΙΑ 1918 – 2016

Ο ακήρυχτος εμφύλιος μιας διχασμένης κοινωνίας
98 χρόνια αναταραχής, πραξικοπημάτων και συγκρούσεων κοσμικού κράτους και Ισλάμ

Το πραξικόπημα οπερέτα της περασμένης Παρασκευής στην Τουρκία πιθανότατα δεν προήλθε από τις αμιγώς κεμαλικές δυνάμεις του στρατού. Είτε λοιπόν αυτοί θορυβήθηκαν από την αλλαγή στάσης απέναντι σε Ισραήλ, Ρωσία, αλλά κυρίως στο Ισλαμικό Κράτος, είτε ανησυχούν –όχι βέβαια από τη δεσποτική συμπεριφορά Ερντογάν- από την υπερσυγκέντρωση εξουσιών στα χέρια του σε βάρος των άλλων θεσμών εξουσίας και την αποδυνάμωση του στρατού.
Το βιβλίο «Από τον Κεμάλ στον Ερντογάν» διατρέχει συνοπτικά την ιστορία της Τουρκίας από το 1918 μέχρι σήμερα και αναδεικνύει όλα εκείνα να στοιχεία που τεκμηριώνουν πως η κοινωνία της γείτονος είναι βαθιά διχασμένη και βρίσκεται σε έναν διαρκή –πλην ακήρυχτο- εμφύλιο πόλεμο. Πρόκειται για 98 χρόνια με συνεχείς αναταραχές, με φανερά και κρυφά πραξικοπήματα, με θεατές και αθέατες συγκρούσεις ανάμεσα στο κεμαλικό κοσμικό κράτος και στο θρησκευτικό και πολιτικό Ισλάμ. Εξετάζονται όροι και θέματα, όπως το Κουρδικό, ο Κεμαλισμός, ο Παντουρκισμός, ο Εθνικισμός, οι εσωτερικοί διωγμοί, οι εθνοκαθάρσεις και οι γενοκτονίες. Πώς αυτά επηρέασαν και επηρεάζουν τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, το Κυπριακό, αλλά και τις σχέσεις της Τουρκίας με «εχθρούς» και «φίλους» στο παγκόσμιο περιβάλλον. Και πώς το παρελθόν και το παρόν προϊδεάζουν για το μέλλον.

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ | ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ – ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
1ο βιβλίο

Αυτό το καλοκαίρι τα παιδιά διασκεδάζουν και μαθαίνουν με τον πιο ευχάριστο τρόπο! Τα καλύτερα βιβλία δημιουργικής απασχόλησης έρχονται στα Παραπολιτικά για να χαρίσουν στα παιδιά ατέλειωτες ώρες χαράς, δημιουργίας και γνώσης!

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ | Ο ΕΡΩΤΙΚΟΣ

Ερωτικά, γεμάτα συναίσθημα, καινούργια και παλιά, μοναδικά και σπάνια, τραγούδια που υμνούν τον έρωτα, όλες οι μεγάλες ερμηνείες του Γιάννη Πάριου, του υπέροχου τροβαδούρου της αγάπης, συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά σε μία ανεκτίμητη συλλογή 7 CD που κυκλοφορεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με τα Παραπολιτικά!

ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΝΕΟ CD | 7 ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ CD |109 ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ!
ΔΩΡΟ Η ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΚΑΣΕΤΙΝΑ

Αποκτήστε το 3ο συλλεκτικό CD | Παρέα με τους αγαπημένους μου συνθέτες Νο3

Μάτια μπλε | Μόνο αγάπη | Τι κρίμα | Αδιέξοδο | Έρχονται στιγμές | Ποτέ ποτέ ποτέ | Απόψε | Θα σε θυμάμαι | Να ‘’μουνα θεός (alma Corazon y vida) | Είναι αρρώστια τα τραγούδια | Το σημάδι του έρωτα | Μη φύγεις μη (avant de nous dite adieu)| Είπα να φύγω | Είσαι θεός | Συγγνώμη που σ’ αγάπησα πολύ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ!
ΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΑΠΟ 12 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ*
ΑΠΟ ΤΗ MYDIRECT

*Αυτοκίνητο 1000cc, 70hp, 10ετίας χωρίς ζημιές, για οδηγούς 40-50 ετών, Αττική

Βρείτε τον μοναδικό κωδικό μέσα στην εφημερίδα Παραπολιτικά και αποκτήστε κι εσείς τη φανταστική προσφορά της Mydirect.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ:
1.    Δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές.
2.    Ο κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά ανά ασφαλιστήριο συμβόλαιο
3.    Η προσφορά ισχύει μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2016.
4.    Τα προγράμματα ασφάλισης παρέχονται από την Prime Insurance και διατίθενται μέσω της MyDirect, εταιρεία πρακτορείας ασφαλίσεων.
5.    Η ασφαλιστική εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα εξέτασης και αξιολόγησης της ασφαλισιμότητας του χρήστη της προσφοράς, καθώς και επιβολής πρόσθετων όρων και εξαιρέσεων στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο μετά τη συμπλήρωση του ειδικού ερωτηματολογίου.
6.    Η χρήση/κάρπωση της προσφοράς μπορεί να γίνει μόνο από ενήλικα φυσικά πρόσωπα και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλο αντάλλαγμα.
7.    Η ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιοδήποτε πραγματικό, νομικό ή άλλης φύσεως ελάττωμα τυχόν παρουσιάσει η παρούσα προσφορά ή για καθυστερήσεις, αλλαγές, ακυρώσεις, ματαιώσεις, αδυναμία αξιοποίησής της, καθώς και για οποιαδήποτε βλάβη, απώλεια ή ζημία (συμπεριλαμβανομένης της έμμεσης ή αποθετικής ζημίας) τυχόν προκληθεί στον χρήστη της, εξ οιουδήποτε λόγου και αιτίας και ουδόλως εγγυάται καθ’ οιονδήποτε τρόπο για την ποιότητα /καταλληλότητα /εμπορευσιμότητα οιουδήποτε προϊόντος /υπηρεσίας της παρούσας προσφοράς, για τα οποία αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η εταιρεία που παρέχει την προσφορά.
8.    Η χρήση /κάρπωση της προσφοράς προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων. Κάθε διαφορά σχετικά με την παρούσα προσφορά, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων των Αθηνών και εφαρμοστέο τυγχάνει το Ελληνικό Δίκαιο.

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΟΔΗΓΩΝ | ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
Τόμος 4: Νησιά Ιονίου – Ηπειρος

Μια ολοκαίνουργια σειρά ταξιδιωτικών οδηγών με χρήσιμες πληροφορίες, έξυπνες ιδέες και πολύτιμες συμβουλές για τις πιο οικονομικές διακοπές και αποδράσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα.
ΔΩΡΟ ένας εξαιρετικά ακριβής, λεπτομερής και εύχρηστος οδικός και τουριστικός χάρτης για την κάθε περιοχή!

Πώς να πάτε | Πού να μείνετε | Πού να φάτε | Τι να δείτε | Πόσα θα ξοδέψετε

Μη χάσετε τον 4ο τόμο της σειράς «Οικονομικές διακοπές: Νησιά Ιονίου – Ηπειρος»

ΔΩΡΟ: Εύχρηστος ταξιδιωτικός & τουριστικός χάρτης 

Η ΜΑΣΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΚΟΥΔΟΣ | Η ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ DVD ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ DVD ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Οι απίθανες περιπέτειες της μικρής, καλόκαρδης Μάσα και του καλύτερού της φίλου, του καλοσυνάτου Αρκούδου, έρχονται κάθε Σάββατο στα Παραπολιτικά, για να μάθουν σε μικρούς και μεγάλους την αξία της πραγματικής φιλίας! Ελάτε όλοι στον μαγικό κόσμο της γλυκιάς Μάσα και του Αρκούδου της και ανακαλύψτε μαζί τους τη σημασία που έχουν για όλους η φροντίδα και η ελευθερία της δημιουργικότητας, με τον πιο αστείο, διασκεδαστικό και έξυπνο τρόπο!

Μη χάσετε το 10ο DVD με 5 νέα επεισόδια!

& ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 2 ΕΥΡΩ

ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ – ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΦΥΣΗ – ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΙΣΤΟΡΙΑ

Τα  συλλεκτικά τεύχη του καλύτερου περιοδικού για παιδιά που κυκλοφόρησε ποτέ στην Ελλάδα! Μην τα χάσετε!