current views are: 6

30 Αυγούστου 2016
Δημοσίευση08:11

Τα ευτράπελα των υποψηφίων για τις τηλεοπτικές άδειες…

Καμιά διαδικασία όσο σοβαρή και αν είναι δεν έχει και την αστεία πλευρά της. Τη σοβαρότητα της κατάστασης με την διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών έσπασε η εμφάνιση του γενικού διευθυντή του ΑΝΤ-1 κ. Στρατή Λιαρέλη με ένα τεράστιο στρώμα γνωστής μάρκας. 

Δημοσίευση 08:11’

Καμιά διαδικασία όσο σοβαρή και αν είναι δεν έχει και την αστεία πλευρά της. Τη σοβαρότητα της κατάστασης με την διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών έσπασε η εμφάνιση του γενικού διευθυντή του ΑΝΤ-1 κ. Στρατή Λιαρέλη με ένα τεράστιο στρώμα γνωστής μάρκας. 

*Καμιά διαδικασία όσο σοβαρή και αν είναι δεν έχει και την αστεία πλευρά της. Τη σοβαρότητα της κατάστασης με την διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών έσπασε η εμφάνιση του γενικού διευθυντή του ΑΝΤ-1 κ. Στρατή Λιαρέλλη με ένα τεράστιο στρώμα γνωστής μάρκας. Όσοι γνωρίζουν τον Στρατή ξέρουν ότι υποφέρει από την μέση του και ίσως αυτός να είναι ο λόγος που κουβάλησε το στρώμα που μπλόκαρε το μηχάνημα…

Όταν πήγε να περάσει τα πράγματα του από το σύστημα ασφαλείας – πως περνάμε τις βαλίτσες μας από την ασφάλεια του αεροδρομίου-  το στρώμα κόλλησε και χρειάστηκε να τυλιχθεί διαφορετικά για να περάσει από τις διαστάσεις του μηχανήματος… 

*Όλοι εμφανίστηκαν με την πραμάτεια τους! Στις τσάντες τους είχαν απαραίτητα στοιχεία και έγγραφα να συμβουλευτούν, οι άνδρες προσωπικά αντικείμενα , ξυραφάκια , αλλαξιές ακόμα και καλοκαιρινά ρούχα, ενώ οι τσάντες των γυναικών είχαν πιο προσωπικά γυναικεία είδη. Ότι κουδούνισε στο μηχάνημα βγήκε εκτός….

*Την παράσταση κατά την είσοδό του στο κτίριο έκλεψε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλης Μαρινάκης. Έγινε δεκτός με χειροκροτήματα, ακούστηκαν κάποιες εκφράσεις ‘ πρόεδρε γερά ‘. Πολλοί υποστηρίζουν ότι θα είναι ο πρώτος που θα χτυπήσει την άδεια και θα την πάρει χωρίς να χρειαστεί να περιμένει. Θα χρειαστεί όμως να μείνει κλεισμένος έως ότου τελειώσει όλη η διαδικασία…..

*Κατά τη γνώμη των ειδικών, η πρώτη άδεια αναμένεται να δοθεί σήμερα αργά το απόγευμα γύρω στις 6-8 μμ και θα είναι η πιο χρονοβόρα από όλες, μέχρι να εμπεδώσουν οι συμμετέχοντες τη διαδικασία. Η όλη διαδικασία πιστεύεται ότι θα έχει τελειώσει το βράδυ της Τετάρτης ή το πρωί της Πέμπτης με το πρακτικό της επιτροπής για το ποιοι αγόρασαν τις 4 τηλεοπτικές άδειες.

*Η σιωπηλή στάση του κ. Βρυώνη έχει κάποιες ερμηνείες. Ενώ δηλαδή ήταν ο πρώτος φωνασκών για την τηλεοπτική άδεια και υποστήριζε ότι θα δώσει και 35 εκατομμύρια, μόλις αποκλείστηκε με ένα γελοιο νομικό τέχνασμα, δεν έκανε ουτε καν μια αυστηρή ανακοίνωση στο ύφος που κάνουν άλλοι που ήδη συμμετέχουν. Αυτό ερμηνεύεται πως θα υπάρχει ήδη κάποια διαβεβαίωση σύμπραξης. Αλλά θα φανεί αμέσως μετά….

*Η απουσία των βασικών καναλαρχών των λεγόμενων παλαιών και αυτών που ήδη κατέχουν άδειες, όπως είναι του κ. Γ. Αλαφούζου, Γ. Βαρδινογιάννη και Δ. Κοντομηνά ερμηνεύεται και ως “απαξιωση” της διαδικασίας.