Την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων από όλα τα τηλεοπτικά ιδιωτικά κανάλια κατά της υποψηφιότητας Καλογρίτσα θυροκόλλησαν σήμερα το πρωί έξω από το κτίριο της ΓΓΕΕ δικαστικοί επιμελητές.

Λίγο μετά τις 9 το πρωί, δικαστικός επιμελητής θυροκόλλησε έξω από το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας τον φάκελο με τα ασφαλιστικά μέτρα του STAR, καθώς ήταν η τελευταία ημέρα που μπορουσε να γίνει αυτή η επίδοση.

 
Λίγο μετά τις 10:00, θυροκολλήθηκε και ο φάκελος με τα ασφαλιστικά μέτρα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.
 
Λίγη ώρα, μετά στις 11.30 θυροκολλήθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα και από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ενώ λίγο αργότερα ακολούθησαν και τα άλλα κανάλια. 

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τον Alpha, είπε ότι η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων αφορά την εγκυρότητα ορισμένων υποψηφιότητων, που συμμετέχουν τον διαγωνισμό. 

Όπως σημείωσε ο Χαράλαμπος Χρυσανθάκης, μεταξύ άλλων, τα ασφαλιστικά μέτρα αφορούν την υποψηφιότητα του κ. Καλογρίτσα, καθώς υπάρχουν λόγοι για τους οποίους δεν θα έπρεπε να συμμετέχει στον διαγωνισμό.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μέσα στην ημέρα θα δούμε και άλλες παρόμοιες αιτήσεις από άλλα κανάλια, καθώς σήμερα ήταν η τελευταία ημέρα που μπορούν να επιδοθούν οι σχετικές αιτήσεις στη ΓΓΕΕ.

Οι αιτήσεις των ασφαλιστικών μέτρων, λίγο πριν από τις 10:30, παραλήφθηκαν από αστυνομικό, προκειμένου να επιδοθούν στο Πρωτόκολλο της ΓΓΕΕ, το οποίο έχει μεταφερθεί σε άλλο κτίριο της υπηρεσίας.

Την ίδια ώρα, μέσα στο κτίριο της ΓΓΕΕ συνεχίζεται η διαδικασία δημοπράτησης για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας, η οποία άρχισε χθες στις 9 το πρωί.