Για «τεράστια αντισυνταγματικότητα» έκανε λόγο ο γενικός διευθυντής του STAR Κάρολος Αλκαλάι, αναφερόμενος στη διαδικασία αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών και εκτίμησε πως αυτός θα ακυρωθεί.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, ο κ. Αλκαλάι επεσήμανε πως «το Σύνταγμα της χώρας αξίζει πάνω από 246 εκατομμύρια ευρώ», προσθέτοντας ότι τη δικαιοδοσία πάνω στις συχνότητες την έχει το ΕΣΡ και την ευθύνη της συγκρότησής του έχει η Βουλή - «είναι στο Σύνταγμα», είπε χαρακτηριστικά, και πως »δυστυχώς το Σύνταγμα δεν έχει προβλέψει τι γίνεται αν δεν φτιάξουν τα κόμματα της Βουλή».

Επιπλέον, ο κ. Αλκαλάι ξεκαθάρισε πως «είναι ψέμα αυτό που αναπαράγεται, ότι πρώτη φορά πλήρωσαν (σσ. τα κανάλια) και μέχρι τώρα δεν είχαν πληρώσει ποτέ. Εμείς είχαμε πληρώσει 18 εκατομμύρια».

Όσον αφορά το μέλλον του STAR, ο γενικός διευθυντής του είπε πως «θα δούμε τις θεματικές άδειες» γιατί αν ένα θεματικό κανάλι είναι ελκυστικό στον κόσμο, «θα έχει μία αξιοπρεπή τηλεθέαση. Ας μην έχει δελτία ειδήσεων, δεν πειράζει, και θα διεκδικήσει διαφήμιση».

TAGS