current views are: 22

13 Σεπτεμβρίου 2016
Δημοσίευση14:16

Ευαγγελία Τσικρίκα: «Με ρώτησε η μητέρα μου τι σημαίνει “θεραπαινίδα”»

Η δημοσιογράφος του Alpha, που με την ερώτησή της προς τον Πρωθυπουργό, έγινε το θέμα των ημερών, μίλησε για την αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα

Δημοσίευση 14:16’

Η δημοσιογράφος του Alpha, που με την ερώτησή της προς τον Πρωθυπουργό, έγινε το θέμα των ημερών, μίλησε για την αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα

Η δημοσιογράφος του Alpha, που με την ερώτησή της προς τον Πρωθυπουργό, έγινε το θέμα των τελευταίων ημερών, μίλησε για το πώς είδε την αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και πώς αντιμετώπισε τον χαρακτήρισμό “θεραπαινίδα” του Παύλου Πολάκη.

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon ήταν σήμερα προσκεκλημένη η Ευαγγελία Τσικρίκα, η οποία, εδώ και 21 χρόνια, “υπηρετεί” το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ στον Alpha:

Δεν εξεπλάγην. Ήμουν προετοιμασμένη!

Η ρεπόρτερ πρόσθεσε ότι δεν ένιωσε ότι η απάντησή του ήταν βίαιη.

Τις προηγούμενες μέρες είχα πολύ άγχος. Αισθάνθηκα μεγάλο βάρος, αλλά και κίνδυνο μήπως εκτεθώ.

Εκείνο ωστόσο που ελπίζει είναι να εξέφρασε όλους τους εργαζόμενους του καναλιού.

Η Ευαγγελία δήλωσε επίσης ότι στους λογαριασμούς της στα social έχει φωτογραφίες και με άλλα πολιτικά πρόσωπα, τα οποία όμως, δεν έδειξαν ποτέ.

Επίσης σημείωσε ότι δεν ισχύει το γεγονός, που πολλοί έχουν κάνει “καραμέλα” ότι τους δημοσιογράφους τους βάζουν οι καναλάρχες μπροστά για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα, καθώς οι περισσότεροι ζουν από τη συγκεκριμένη δουλειά!

Εκείνο, τώρα, που η ρεπόρτερ περιμένει, όπως και οι περισσότεροι συνάδελφοί της, που εργάζονται στους σταθμούς, που δεν πήραν άδεια, είναι η αποφάση του ΣτΕ την Παρασκευή, για την ένσταση, που έχουν υποβάλει και έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη.

Όσον αφορά τον χαρακτηρισμό θεραπαινίδα του Παύλου Πολάκη προς το πρόσωπό της; Το αντιμετώπισε με χιούμορ αποτυπώνοντας την ερώτηση που της έκανε η μητέρα της

Τι σημαίνει παιδί μου “θεραπαινίδα”.