«Συνεχίζοντας να δουλεύουμε, κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε τις θέσεις εργασίας μας», τονίζουν οι εργαζόμενοι του Megaμετά την επίσχεση εργασίας συναδέλφων τους, αλλά και το τέλος των δελτίων ειδήσεων του σταθμού

Σε νέα ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι του Mega επισημαίνουν:

Τις τελευταίες μέρες δημιουργείται εσφαλμένα η εντύπωση ότι το Mega κλείνει, επειδή συνάδελφοί μας επέλεξαν να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας. Οι περισσότεροι εργαζόμενοι, αν και απλήρωτοι, εξακολουθούμε να παλεύουμε για να μείνει το κανάλι ανοιχτό. Ως αποτέλεσμα ο σταθμός είναι πρώτος σε τηλεθέαση, διασφαλίζοντας έτσι σημαντικά διαφημιστικά έσοδα.

«Το Mega αμφισβητεί τη διαδικασία του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών, αξιοποιώντας τα νομικά του όπλα. Παράλληλα, διεκδικεί από τις τράπεζες τα συσσωρευμένα έσοδά του από τον Μάρτιο του 2016, που υπερβαίνουν τα 20 εκατ. ευρώ», αναφέρουν και καταλήγουν:

Συνεχίζοντας να δουλεύουμε, κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε τις θέσεις εργασίας μας. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που μας επιβραβεύει με την προτίμηση και τη στήριξή του, κρατώντας το Mega ψηλά.