Νέα επεισόδια με ταξίδια στην Ελλάδα και τον κόσμο! To «Happy Traveller» επιστρέφει στον ΣΚΑΪ και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο  για μια ακόμα πιο ταξιδιάρικη τηλεοπτική χρονιά με ταξίδια στην Ελλάδα και τον κόσμο!

Η πρώτη selfie ταξιδιωτική εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης συνεχίζει ακάθεκτη το μεγάλο ταξίδι που ξεκίνησε πέρσι και μετά από 48 εκπληκτικά επεισόδια σε εσωτερικό και εξωτερικό, ετοιμάζει βαλίτσες για νέες περιπέτειες εντός και εκτός Ελλάδος!

Ο Ευτύχης Μπλέτσας ετοιμάζει σακίδιο, φορτώνεται κάμερες και drone και ξεκινάει να εξερευνήσει την Ελλάδα και τον κόσμο καταγράφοντας τις περιπέτειες τρόπο που μας κάνει να νιώθουμε πως είμαστε εκεί μαζί του! Ο Ευτύχης Μπλέτσας ετοιμάζει σακίδιο, φορτώνεται κάμερες και drone και ξεκινάει να εξερευνήσει την Ελλάδα και τον κόσμο καταγράφοντας τις περιπέτειες τρόπο που μας κάνει να νιώθουμε πως είμαστε εκεί μαζί του!

 

To «HAPPY TRAVELLER» και ο Ευτύχης Μπλέτσας ξεκινά από την ακριτική Κω! Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 18.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Θα γυρίσουν από άκρη σε άκρη το νησί του Ιπποκράτη για να δουν τα πιο σημαντικά αξιοθέατα, να θαυμάσουν τα πιο ιδιαίτερα φυσικά τοπία και να ζήσουν μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες!

Από τον Βορρά ως τον Νότο και από την Δύση ως την Ανατολή, βάζουν σκοπό να δούνε όλο το νησί και να νιώσουν τη ζεστή φιλοξενία των ντόπιων!

Βουνό και παραλία, νεροτσουλήθρες και ιππασία, θάλασσα με ιαματικά νερά και επισκέψεις στο Κάστρο της Νεραντζιάς και το Ασκληπιείο της Κω συνθέτουν ένα Happy Traveller που δεν πρέπει να χάσετε!