Αν το ζητούμενο ήταν να μπουν τα 65 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του κράτους από τη διαδικασία του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών ο σκοπός επετεύχθη.

Άλλωστε και το μήνυμα της κ. Γεροβασίλη «κάντε μήνυση στην πραγματικότητα» αυτό ακριβώς δείχνει. Η κυβέρνηση μέσω του κ. Πάνου Καμένου επίσης άσπονδου εχθρού του κ. Καλογρίτσα δήλωσε ότι "και οι ημέτεροι κόβονται" ενώ ο Παππάς πανηγυρίζει για την εισροή ζεστού χρήματος, που νομικοί αμφισβητούν αν εισπράχθηκαν νομίμως ή με δόλιο τρόπο.

Το γεγονός ότι ο κ. Καλογρίτσας δεν διέθετε τα χρήματα, αλλά παρόλα αυτά ανέβαζε το τίμημα της μέρες του διαγωνισμού έχει κάνει θηρία ανήμερα τους άλλους καναλάρχες. Ήδη λέγεται ότι στον ΑΝΤ1 ο υιός Κυριάκου δέχεται τα βέλη του πατέρα του για κακό χειρισμό ενώ πολλοί μιλούν για ανίερο διαγωνισμό, λίγες μέρες πριν βρει η απόφαση του ΣτΕ περί συνταγματικότητας. Αναμένεται την Παρασκευή και η απόφαση του σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι μάλλον θετική για την κυβέρνηση αφήνοντας ίσως ένα μικρό παραθυράκι όπως λέγεται για τον αριθμό των αδειών.  

Τώρα στο μέτωπο των καναλαρχών ο κ. Σαββίδης πήρε την εντολή και εντός πέντε ημερών θα εξεταστεί το πόθεν έσχες, αλλά λέγεται ότι οι κουβέντες του περί συνεργασίας τουλάχιστον με τον ALPHA δεν μπορεί να ευσταθούν αφού, οι νομικοί του καναλιού έχουν καταθέσει μήνυση κατηγορώντας τον για «λαγό» τις μέρες του διαγωνισμού.

Πάντως ο κ. Σαββίδης θα έχει συναντήσεις με στελέχη του ΣΤΑΡ πιο πιθανός συνδυασμός πλέον, ή αν δεν ευοδωθεί κάποια συνεργασία θα προχωρήσει μόνος του όπως ο Βαγγέλης Μαρινάκης που ετοιμάζει το κανάλι του.

Από το μέτωπο του κ. Δ. Κοντομηνά, δεν υπάρχουν νεότερα, εκτός της σκέψης να εκπέμψει από το ΝΙΝΕ στην ΑΘΗΝΑ. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι όταν θα τελειώσει η διαδικασία και θα ψηφιστεί ο νόμος η digea πλέον θα πρέπει εντός 15 ημερών να ρίξει μαύρο κάτι που ζητούν πλέον οι κατέχοντες την άδεια, για διαφημιστικούς λόγους.

Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση κατάφερε το ακατόρθωτο. Να κάνει άνω κάτω την τηλεοπτική αγορά, να δημιουργήσει μελλοντικά στρατιές ανέργων, να νομίζει ότι έχει πατάξει την διαπλοκή, να κλείσει το ΜΕΓΚΑ που διακαώς επιθυμούσε, από εκεί ξεκίνησαν όλα, να δώσει τα φόντα σε δικό της άνθρωπο να συμμετέχει σε διαγωνισμό ενώ αποδείχτηκε ότι δεν τα είχε - κλέβοντας του και 3 εκατ. ευρώ, αφού εξέπεσε η άδεια του.

Απίθανα πράγματα...