current views are: 10

29 Σεπτεμβρίου 2016
Δημοσίευση17:00

«Η Μαμά μου Μαγειρεύει Καλύτερα από τη Δική σου»: Πρεμιέρα

To αγαπημένο τηλεπαιχνίδι μαγειρικής του ANT1 με οικοδεσπότη τον Γρηγόρη Αρναούτογλου επιστρέφει με τον 3ο του κύκλο

Δημοσίευση 17:00’

To αγαπημένο τηλεπαιχνίδι μαγειρικής του ANT1 με οικοδεσπότη τον Γρηγόρη Αρναούτογλου επιστρέφει με τον 3ο του κύκλο

To αγαπημένο τηλεπαιχνίδι μαγειρικής του ANT1 με οικοδεσπότη τον Γρηγόρη Αρναούτογλου επιστρέφει με τον 3ο του κύκλο τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 17:45! Η εκπομπή φέτος ξεκινάει με «5 σπέσιαλ επεισόδια εκτός στούντιο» και μας συντροφεύει με μοναδικά  στιγμιότυπα μεταξύ «μαμάδων» και «τέκνων» από την Κέρκυρα, τα Ιωάννινα, την Λευκάδα, το Καρπενήσι και την Λιβαδειά!

Δράση, μαγειρική, γέλιο αλλά και αγωνία, είναι τα συστατικά για την πιο «νόστιμη» εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης. Με τις «μαμάδες σε πανικό» να κατευθύνουν τα «παιδιά» σε συγκεκριμένο χρόνο και χωρίς να συμμετέχουν στην διαδικασία, οι κουτάλες της εκπομπής παίρνουν φωτιά και ο Έκτορας Μποτρίνι αποφασίζει ποιο πιάτο είναι το καλύτερο!

Το καθημερινό έπαθλο είναι 500 ευρώ, ενώ παράλληλα το νικητήριο ζευγάρι θα μπορεί να συνεχίσει να παίζει και την επόμενη ημέρα, διεκδικώντας και πάλι το έπαθλο!

Ο οικοδεσπότης του «Η Μαμά μου Μαγειρεύει Καλύτερα από τη Δική σου» Γρηγόρης Αρναούτογλου, ανανεωμένος και με περιπαικτική διάθεση θα συνεχίσει και αυτή τη χρονιά να δίνει τον καλύτερο του εαυτό και να προσφέρει την πιο απολαυστική παρέα στα απογεύματα σας.

Οι πιο πρωτότυπες συνταγές μαγειρικής και ο μεγαλύτερος «πόλεμος» της κουτάλας επιστρέφει τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 17:45 στον ΑΝΤ1! Μείνετε συντονισμένοι γιατί θα γίνει…της «μαμάς»!