current views are: 7

30 Σεπτεμβρίου 2016
Δημοσίευση10:48

Καταγγελίες για το αδιάβλητο του διαγωνισμού για τις άδειες από τον συνήγορο Alpha – Star (Βίντεο)

Καταγγελίες για το αδιάβλητο του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες εξαπέλυσε ο νομικός εκπρόσωπος του Alpha και του Star, Πάνος Λαζαράτος. 

Δημοσίευση 10:48’

Καταγγελίες για το αδιάβλητο του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες εξαπέλυσε ο νομικός εκπρόσωπος του Alpha και του Star, Πάνος Λαζαράτος. 

Καταγγελίες για το αδιάβλητο του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες εξαπέλυσε ο νομικός εκπρόσωπος του Alpha και του Star, Πάνος Λαζαράτος. Πηγή των καταγγελιών του κ. Λαζαράτου ήταν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης.

Ο κ. Λαζαράτος, σε συνέντευξη που παραχώρησε , κατήγγειλε ότι ο επικεφαλής ενός εκ των αποστολών που διεκδικούσαν άδεια έμεινε 40 δευτερόλεπτα με αστυνομικό στην ίδια τουαλέτα, περίπου στις 1:30 τα ξημερώματα της 1ης Σεπτεμβρίου. Δεν κατονόμασε κανέναν, λέγοντας πως αυτός δεν είναι ο τόπος ή ο χρόνος.

Ο κ. Λαζαράτος υποστήριξε επίσης ότι 48 άτομα πέρασαν χωρίς έλεγχο ή με «κόκκινο» από την πύλη ασφαλείας από όπου εισήλθαν στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης τα μέλη των αποστολών, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορούσαν να έχουν στην κατοχή τους κινητά τηλέφωνα ή πομπούς.

Ανάμεσα στους 48 που πέρασαν κατ’ αυτόν τον τρόπο, είπε, ήταν επικεφαλής αποστολών υπερθεματιστών και υπάλληλοι της Γενικής Γραμματείας.

Η απάντηση της Γ.Γ Ενημέρωσης

Ο κ. Λαζαράτος τόνισε πως οποιαδήποτε παράβαση ή παράβλεψη «καταστρέφει τον διαγωνισμό» και ζήτησε να παρέμβει αυτεπαγγέλτως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Κάλεσε επίσης τον πρωθυπουργό να πάρει θέση.

«Η σημερινή συνέντευξη τύπου του εκπροσώπου του Star και του Alpha, καθώς και οι υποτιθέμενες «αποκαλύψεις – βόμβα» που εντέλει ήταν αστειότητες, ανέδειξαν για μια ακόμη φορά την απουσία σοβαρών επιχειρημάτων κατά του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.