current views are: 8

4 Οκτωβρίου 2016
Δημοσίευση10:56

Το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ

Έτοιμο είναι το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 το οποίο και θα παρουσιάσει την Πέμπτη το πρωί ο διευθύνων σύμβουλος Λάμπης Ταγματάρχης σε συνέντευξη Τύπου.

Δημοσίευση 10:56’

Έτοιμο είναι το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 το οποίο και θα παρουσιάσει την Πέμπτη το πρωί ο διευθύνων σύμβουλος Λάμπης Ταγματάρχης σε συνέντευξη Τύπου.

Έτοιμο είναι το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 το οποίο και θα παρουσιάσει την Πέμπτη το πρωί ο διευθύνων σύμβουλος Λάμπης Ταγματάρχης σε συνέντευξη Τύπου.

Όπως έχει ήδη γράψει το newpost.gr βρισκόμαστε εν αναμονή του ονόματος της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου που θα κριθεί μεταξύ δύο δημοσιογράφων του καναλιού.  

Σε γενικές γραμμές όμως το πρόγραμμα της ΕΡΤ διαμορφώνεται ως εξής:

Στις 7-10 το πρωί η εκπομπή με τους Δάρρα- Δαράκη όπως και πέρυσι, στις 10-12 ο Θάνος Σιαφάκας θα συνεχίζει την πολιτική ενημέρωση. 

Στις 4 μετά το τέλος του δελτίου των 3 μ.μ ο Ανδρέας Ροδίτης επιστρέφει στα πολιτιστικά από τον καιρό που έκανε το 4-6 με την Λένα Αρώνη και τη Μπήλιω Τσουκαλά. Αυτή τη φορά ζήτησε να είναι μόνος του και θα επικουρείται και από ανθρώπους του ραδιοφώνου, μιας και εκείνες τις 2 ώρες τηλεόραση και ραδιόφωνο θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για τα πολιτιστικά δρώμενα.

Άλλωστε δελτίο με πολιτιστικά νέα θα υπάρχει και αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Λίγο πριν τις 7 μ.μ θα βγαίνει στον αέρα μια νέα τηλεοπτική παραγωγή. Πρόκειται για καθημερινή ζωντανή ενημέρωση με όλους τους ρεπόρτερ επι ποδός. Θα παρουσιάζονται και θα συζητούνται όλα τα σημαντικά θέματα της ημέρας με έμφαση στα πολιτικά ενώ στις 9μμ θα προβάλλεται το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.