Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποιούν από νωρίς το μεσημέρι εργαζόμενοι στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς,, που νωρίτερα συγκεντρώθηκαν έξω από τη Βουλή διαμαρτυρόμενοι κατά του νόμου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες και καταγγέλλοντας «μαύρο». 

Αυτή την ώρα παραμένουν στο σημείο μερικές εκατοντάδες άτομα περιμένοντας να δουν αν και πότε θα υπάρξει κάποια επίσημη συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη,  παρότι νωρίτερα κυβερνητικοί κύκλοι ανέφεραν ότι οι συγκεντρωμένοι «έχουν δικαίωμα σε διαμαρτυρία εντός νομίμου πλαισίου και έχει προσκληθεί αντιπροσωπεία τους σε συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη».

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τις 3 μ.μ. ισχύει η 5ωρη στάση εργασίας που έχουν προκηρύξει τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ για όλους τους υπαλλήλους (δημοσιογράφους και διοικητικούς) που εργάζονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς ALPHA, ANTENNA, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, MEGA, SKAI, STAR CHANNEL, EPSILON TV προκειμένου να μπορέσουν να παραστούν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Τα αιτήματα των εργαζομένων αφορούν τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας στους τηλεοπτικούς σταθμούς και τη σταθερή και μόνιμη εργασία με Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.